Au început înscrierile pentru cel mai mare concurs ce se adresează fotografilor și videografilor de nuntă din România. Înscrierile sunt gratuite

Blanche&Bogdan Photography

Fotografi-cameramani, catalog al fotografilor si cameramanilor de nunta din Romania, a lansat cea de-a șaptea ediție a concursului anual de fotografie și videografie de nuntă 2019, cel mai mare concurs din Romania ce se adresează fotografilor și videografilor de nuntă.

Participanții se pot înscrie în concurs cu cele mai bune materiale proprii, realizate în perioada 2018-2019. Înscrierile în concurs sunt complet gratuite și se pot face foarte rapid, utilizând o platformă special dedicată pentru propunerea materialelor.

            „ Oferta de servicii în acest domeniu este în continuă creștere, motiv pentru care pentru atât clienții cât și furnizorii simt nevoia unui reper credibil și obiectiv atunci când vine vorba despre identificarea și alegerea unui serviciu de calitate.

            Acest concurs este competiția de referință pentru fotografia și videografia de eveniment din România prin care se aleg cei mai buni fotografi și videografi de eveniment, de către un juriu internațional care notează materialele realizate în sezonul trecut.

            Încă de la început ne-am dorit să încurajăm performanța și să impulsionăm creșterea calității din acest domeniu, iar rezultatele din fiecare an ne-au confirmat din plin așteptările. Este minunat să vezi cum în fiecare an apar materiale din ce mai spectaculoase, însă cel mai important efect este ca fotografii și videografii de nuntă din România si Republica Moldova sunt din ce în ce mai vizibili și apreciați la nivel internațional.”, spun organizatorii Concursului.

Concursul include un număr de 24 categorii pentru fotografii și 8 categorii pentru videoclipuri.

Acesta se va desfăsura în două etape: 

  • cea de nominalizare, în care cele mai bune materiale vor fi selectate de către o comisie de nominalizare locală (foto și video)
  • cea de jurizare, în care materialele nominalizate vor fi notate de către un juriu internațional (33 jurați pentru foto, 16 jurați pentru video, din 11 țări), asigurând astfel că acordarea premiilor se va face în mod obiectiv.

În urma jurizării se vor stabili câștigătorii categoriilor de concurs, precum și fotograful și videograful anului, conform regulamentului. Câștigătorii sunt anunțați în luna ianuarie 2020.

Dincolo de competiţia propriu-zisă, Fotografi-cameramani oferă participanților, în cadrul unei super tombole, schimburi de experiență și întâlniri cu profesioniști din domeniu, materializate prin participarea la workshop-uri și evenimente dedicate fotografiei și videografiei de nuntă organizate în țară sau prin programe de mentoring 1:1.

Partenerii ce oferă aceste locuri sunt:

Foto: Family Portrait Academy, Imagine Timisoara Festival, Weddcamp, Wedding Stories, Casian Podarelu, Claudiu Vereș, Cristina Venedict, Dumitru Hariuc, Foto Dumbrava, Julius Paul, Vali Matei, Vlad Pahonțu, Ciprian Dumitrescu, Constantin Antochi, Cromatica Photography, Dani Cotuna, Daniel Chindea, Feather Photography, Florin Ștefan, FOTODIA, ID Brothers, Marian Cristea, Olga Vușcan, Ovidiu Leșan, Tomi Tako, Tudor Bolnavu, Vlad Lodoabă.

 

Video: Frame Concept, Cristi Coman, CSART Film, Damian Films, Ignatenco Films, Ștefan Mirea, Osi Szebeni, Timotei Jinar, Vutcariov, Despa Films, Doru Iacovescu, Eduard Carp, Vasea Onel.

Detalii concurs foto   Detalii concurs video   Website   Blog   Facebook

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *