Filmul Nunta in Toscana, cu coloana sonora semnata Andre Rieu, din 28 august in cinematografe

nunta_in_toscana_foto_09Comedia romantica „Nunta in Toscana”, ce va avea premiera in cinematografele noastre pe 28 august 2015, readuce in prim-plan muzica lui André Rieu, urmand seriei de concerte  sustinute de  artistul olandez la Bucuresti.

„Regele valsului”, cum este supranumit André Rieu, a compus – impreuna cu violonistul Frank Steijns – trei piese noi pentru coloana sonora a filmului olandez „Nunta in Toscana”:  este vorba despre „Tuscan Wedding Waltz”, „Volare con te” si „Bella Tarantella”.

nunta_in_toscana_foto_08

André a declarat despre experienta lucrului la coloana sonora si despre aceste noi piese: „Traim inca multe amintiri de vis dupa ce am petrecut clipe de neuitat in Toscana, unde am inregistrat in localitatea Cortona.  Ideea unei ‚nunţi in Toscana’ a fost o sursa de inspiratie pentru amandoi. Ne-am putut rasfaţa intr-un stil italian delicios, pe notele  romanticului Vals Toscan de Nunta (Tuscan Wedding Waltz) sau in exuberanta, radianta Tarantella. Piesele se vor regasi cu siguranţa pe viitorul meu album, ce va fi lansat in toata lumea”…

nunta_in_toscana_foto_04

Acţiunea filmului este plasata in Toscana. Tanara si frumoasa Sanne (Sophie van Oers) traieste in Italia, unde – impreuna cu parintii ei –  administreaza Villa Matrimonio, un magnific conac din inima Toscanei, locul ideal pentru nunti de vis.

Sanne organizeaza nuntile altora, desi casatoria ei a esuat: e divortata si locuieste singura. La aniversarea celor treizeci de ani, Sanne il intalneste pe Jeroen (Jan Kooijman), un avocat specializat in divorturi, care nu crede in dragoste. Vor primi inca o sansa in viata, sau vor continua doar sa asiste la casatoriile si divorturile altora?

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *