Românii ce fac furori în Australia: Shaz – She’s Gonna Get Ya

Shaz 6

She’s Gonna Get Ya” este cel mai recent single marca Shaz, o piesă cu un sound actual, cu influențe retro din sfera de Funk Jazz, ce îi va face ascultătorii să dea play piesei iar și iar. Aşa cum ne-au obişnuit deja, băieţii de la Shaz fac furori în Australia și au o poveste în spate, dacă nu la fel de haioasă ca cea de la piesa “Hello, Stranger”, cel puţin la fel de interesantă.

Cu inspirații de la Muse la Porcupine Tree, Shaz se laudă în prezent cu un album de 19 piese în regim propriu, de la producție muzicală la filmare de videoclip și cu o primă piesă licențiată în Australia.

Idea piesei a pornit de la un brief pentru o emisiune care se difuzează pe canalul de televiziune MTV Australia, un reality show, în care protagoniștii erau doi rapp-eri celebri. Pornind de la un hip hop melodios și combinând tonuri de Funk Jazz am ajuns la single-ul dorit. Desigur, aveam nevoie de cineva care sa dea glas liniilor melodice și să transpună în versuri ceea ce se dorea, iar Ștefan a fost cea mai bună variantă.”, declară producătorul piesei Sol Marker.

Filmările videoclipului piesei „She’s Gonna Get Ya” au avut loc într-un decor special amenajat și au durat o zi. Imaginile din clip surprind și redau întocmai starea și atmosfera unei petreceri din Australia. Clipul poartă semnătura artistului Ştefan Mureşeanu.

Videoclipul piesei este un  kitsch asumat. Piesa vorbește despre oamenii trecuți de o anumită vârstă cărora nu le pasă de ce spun cei din jur și se distrează cot la cot cu cei mai tineri. Energia și starea pe care o transmite piesa ne-au făcut să alegem cele mai bune cadre, iar asta se vede și în imagini. Atmosfera a fost una de petrecere, unde cu toții ne-am simțit foarte bine, iar videoclipul transmite întocmai și această stare.”, a menționat regizorul.

Single-ul „She’s Gonna Get Ya” este lansat sub egida MelodieMusicAu, piesa fiind produsă în studioul Fast Track Studio de Sol Marker, iar versurile poarta semnătura artistului Ștefan Mureșeanu.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *