”Disney Water” încurajează o hidratare adecvată a copiilor

4Hidratarea este unul dintre cele mai comentate subiecte atunci când temperaturile de afară depăşesc 30 de grade. Din acest motiv, Disney Water încurajează părinţii că apa să fie principala băutură pe care o oferă copilului pentru hidratarea sa zilnică. Apa Disney Water este o sursă optimă de hidratare pentru copii datorită absenţei nitraţilor şi a mineralelor grele, fapt care garantează puritatea şi nivelul ridicat de calitate al apei.

Conform unui studiu realizat de Institutul de Medicină al Academiei Naţionale din Washington, un copil sănătos, cu un nivel mediu de activitate, ar trebui să consume în jur de 6 pahare de apă pe zi. Cantitatea de lichide zilnică recomandată la copii depinde de vârstă, de nivelul de activitate al copilului, cât şi de temperatura de afară.

Efectele imediate ale deshidratării sunt concludente pentru starea de sănătate, dispoziţia şi capacitatea de învăţare ale copilului, iar pe termen lung, lipsa unei discipline privind consumul de apă favorizează apariţia unor afecţiuni medicale grave. În plus, de multe ori copiii nu spun când le este sete, iar deshidratarea poate ajunge la un nivel critic în acest caz.

Copiii sunt mai predispuşi la deshidratare decât adulţii, motiv pentru care în sezonul cald părinţii trebuie să acorde o atenţie mai mare copiilor şi să se asigure că organismul acestora nu are de suferit de pe urma temperaturilor foarte crescute şi a activităţii fizice intense.  Vara, copiii sunt mult mai activi decât în restul anului şi trebuie să se ia în calcul faptul că au nevoie de doze suplimentare de lichide.

Odată cu sezonul cald, creşte şi pofta de băuturi răcoritoare, însă acestea nu garantează hidratarea garantată de apă. Băuturile răcoritoare carbogazoase sunt de evitat, recomandate pentru un plus de hidratare şi vitamine fiind însă cele proaspete şi naturale, făcute în casă.

Sticluţele Disney Water se găsesc în toate marile reţele de magazine din ţară.

DISNEY WATER este apa pentru copiii cu vârste de până în 3 ani, cât şi pentru cei mai mari, având pH-ul 7,9 și un nivel foarte scăzut de sodiu. Este ideală pentru copii datorită capacului protector care controlează fluxul apei și dimensiunilor sticlei de 0,33l, potrivită pentru mânuţele acestora. Proprietăţile unice ale apei o fac să fie ideală pentru întreaga familie, fiind o apă naturală cu duritate scăzută. Compania grecească NERA KRITIS S.A. utilizează unul dintre cele mai pure izvoare de apă din Munţii Albi ai Cretei pentru a asigura calitatea optimă a apei pentru copii

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *