La ce retuşuri estetice a apelat Roxana Vașniuc pentru botez

Calin DobosRoxana Vașniuc face ultimele pregătiri pentru botezul fiicei sale. Prezentatoarea TV radiază acum, după ce şi-a pregătit şi chipul pentru marele eveniment la unul dintre cei mai cunoscuţi doctori chirurgi esteticieni ai vedetelor, Calin Doboş. Roxana şi-a dorit să îşi corecteze mici imperfecţiuni ale feţei cauzate de oboseala acumulată în ultimele luni.

Doctor chirurg estetician Calin Doboş a explicat procedurile pe care i le-a realizat vedetei: „Am stabilit cu Roxana să facem mici modificări, dar de efect, al căror rezultat să se vadă imediat pentru evenimentul său. Aşadar am injectat acid hialuronic la nivelul nasului pentru a ridica vârful şi a camufla unele mici imperfecţiuni, cât şi în conturul mandibular, cu un efect de minilifting. Astfel, chipul pare mai tânăr, pielea mai suplă şi nu se mai observă semnele de oboseală ale feţei.”

Vedeta s-a arătat încântată de intervenţii, dorindu-şi să aibă o apariţie impecabilă la botezul din acest weekend. „Să fii un medic bun înseamnă mai mult decât excelență academică. Înseamnă să înţelegi ce îşi doreşte pacientul tău, să comunici cu el astfel încât să luaţi împreună cea mai bună decizie, înseamnă ani şi ani de experienţă şi rezultate fără cusur. Domnul doctor Calin Doboş mi-a oferit o mulţime de sfaturi bune, a avut multă răbdare cu mine şi a dat dovadă de profesionalism. Iar rezultatul arată chiar mai bine decât mi-am imaginat. Am vrut o intervenţie care să mă facă să mă simt şi mai frumoasă la botezul fiicei mele, să am un chip fresh şi tânăr”, spune Roxana.

Primele semne de oboseală apar întotdeauna la nivelul fetei şi sunt foarte greu de ascuns, chiar şi cu machiajul profesional. Injectările cu acid hialuronic se realizează pentru a umple riduri, şanţuri şi depresiuni faciale, cât şi pentru a modela buzele. Folosit în cazul pomeţilor şi a mandibulei, oferă chiar şi un aspect de mini-lifting al fetei. Rezultatele injectărilor se văd imediat şi ţin până la 2 ani. Multe vedete apelează la ele mai ales înainte de evenimentele speciale, când vor să arate perfect.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *