6 filme despre vin pe care nu trebuie să le ratezi

AVINCIS Domnul de Roua

Ce filme recomandați? Ce rețete pregătim astăzi? Ce cărți sunt în trending? Ce jocuri educative dezvoltați cu cei mici? Acesta sunt doar câteva dintre întrebările pe care ni le punem zilnic în dorința de a diversifica activitățile cu care ne dorim să umplem locul ritmului agitat pe care îl aveam înainte.

AVINCIS nu are răspunsul la toate aceste întrebări, dar vă propune să evadați timp de 6 seri în poveștile celor mai frumoase filme cu și despre lumea vinului. Călătoria imaginară începe prin deschiderea vinului, sugerat de specialiștii cramei pentru fiecare scenariu în parte. Ați auzit sunetul vinului care curge în pahare? Atunci este momentul să apăsați PLAY. Vizionare plăcută!

  1. Sour Grapes

O cronică extraordinară a excesului și neadevărului. Nu atât o poveste despre vin, cât o biografie intrigantă a unui om, „Sour Grapes” este un documentar incredibil care te va lăsa să te întrebi dacă povestea este fapt sau ficțiune. Filmul spune povestea șocantă a falsificatorului de vinuri Rudy Kurniawan, care a generat cea mai șocantă poveste de fraudă din industria vinului.

Pentru a viziona „Sour Grapes”, aveți nevoie de AVINCIS Negru de Drăgășani, un vin emblematic, cu gust dens, puternic și taninuri bine șlefuite. Gustul său este catifelat, cu arome de cireșe și o ușoară nuanță de piper proaspăt și buchet intens de violete.

Negru de Dragasani

  1. Uncorked (Destupat)

„Acesta este un film despre tați și fii”, care prezintă copilul ce vrea să se realizeze prin forțele proprii. Un tânăr, Elijah, se simte prins între visul de a deveni maestru-somelier și așteptările tatălui său de a prelua restaurantul familiei. „Uncorked” este un film amuzant, emoționant, o introducere perfectă în lumea vinului pentru toți iubitorii acestui domeniu.

Cuvée Andrei Cabernet Sauvignon, un vin care poartă numele unui fiu, este însoțitorul perfect pentru vizionarea filmului propus. Acest cabernet rubiniu închis are un buchet predominant de coacăze negre proaspete cu o notă de stejar și gust său profund de fructe proaspete.

Cuvee Andrei

  1. You Will be My Son (Tu seras mon fils)

O dramă în limba franceză, din țara vinului, care îl prezintă pe Paul de Marseul, prestigios producător de vinuri și proprietar al unui renumit castel și podgorie din Saint-Emilion. Acesta nu vrea ca fiul său, Martin, să preia afacerea familiei. Când Philippe, fiul managerului său, apare la podgorie, Paul are șansa de a-l numi succesorul său, neglijând dorințele propriului său fiu.

Veți fi inspirați să deschideți o sticlă de AVINCIS Crâmpoșie Selecționată, un soi autohton cu tradiție, încă de pe vremea dacilor. Datorită buchetului proaspăt și expresiv de pară și măr verde, acidității medii și notelor citrice care oferă o tonicitate mult dorită, veți începe călătoria simțurilor prin podgoriile franceze.

Cramposie Selectionata

  1. Destination Wedding (Nuntă la distanță)

Keanu Reeves, vin și muuuulte replici savuroase. Winona Rider. Și o nuntă pe o podgorie de vis. Iubire. Sarcasm. Aventură. Un film care îți schimbă perspectiva asupra comediilor romantice. Și dacă savurezi și un pahar de Cuvée Alexis de la Avincis, finalul înțepător este garantat.

De culoare roz-somon deschis, vinul surprinde plăcut încă de la primele note de căpșune sălbatice și petale de trandafiri. Pe palat, vinul se dezvăluie apetisant, cu arome de cireșe proaspete și final înțepător.

Cuvee Alexis

  1. Wine County (E vina vinului)

Prietene de-o viață se întâlnesc la o aniversare udată din plin cu vin în Napa Valley, dar weekendul lor plănuit cu minuțiozitate se dovedește a fi altceva decât s-au așteptat. O comedie demnă de gama AVINCIS VILA DOBRUȘA. Fie că optați pentru mixul alb, AVINCIS VILA DOBRUSA FETEASCA REGALA, PINOT GRIS & TAMAIOASA cu arome bogate de măr verde, fagure de miere şi caise verzi, pentru AVINCIS VILA DOBRUSA ROSE, cu gust delicat şi vioi, dominat de aroma bogată a fructelor roşii sau pentru AVINCIS VILA DOBRUSA MERLOT & NEGRU DE DRAGASANI cu buchet amplu, dominat de fructe de pădure negre şi roşii, sunați-vă prietenele și urmăriți împreună, de la distanță, ce se întâmplă din „vina vinului”.

AVINCIS Vila Dobrusa

  1. A good year (Un an bun)

Chiar dacă nu sunteți fani comedii romantice, nu aveți cum să nu urmăriți cu sufletul la gură acest film, perfect pentru iubitorii regiunii Provence, dar și pentru fanele Russell Crowe. Max (Russell) devine moștenitorul domeniului viticol al unchiului său, în Provence, unde acesta trăise timp de 30 de ani. Astfel începe povestea, care îi arată personajului principal că „viața merită trăită”.

Poveștile de iubire sunt completate foarte bine de vinurile Domnul de Rouă de la AVINCIS, care spun legenda prințului îndrăgostit de pe dealurile Drăgășaniului: DOMNUL DE ROUĂ ROSÉ, cu arome de căpșune și cireșe proaspete, cu aciditate înţepătoare, DOMNUL DE ROUĂ ALB al cărui gust prezintă un echilibru perfect între aromele de măr verde, fructe exotice şi aciditatea proaspătă sau DOMNUL DE ROUĂ ROȘU cu gust intens de fructe de pădure.

AVINCIS Domnul de Roua

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *