Maraton de filme în week-end la AXN. “American Hustle” (Țeapă în stil american), sâmbătă seara

????????????????????????

Și în week-end ai toate motivele să stai acasă. AXN îți propune la fiecare final de săptămână, de vineri, de la ora 21.00, până duminică noaptea un maraton de filme de acțiune, dar și comedii, drame, SF sau animații.

În această sâmbătă, de la ora 21:00, AXN difuzează „Țeapă în stil american” (American Hustle), film cu zece nominalizări la Premiile Oscar, trei premii BAFTA și trei Globuri de Aur. Cu o distribuție care îi include pe Amy Adams, Christian Bale și Bradley Cooper, pelicula spune povestea unuia dintre cele mai spectaculoase scandaluri din anii ’70 în SUA. Irving Rosenfeld (Bale), alături de seducătoarea și parșiva sa parteneră Sydney Prosser (Adams) se vede nevoit să colaboreze cu Richie DiMaso (Cooper), un agent FBI cu idei cel puțin trăsnite. Trio-ul este împins în cele mai înalte cercuri ale puterii și ale Mafiei, care la început sunt fascinante, însă curând devin periculoase. Filmul regizat de David O. Russel (Joy, The Fighter, Silver Linings Playbook) a fost apreciat atât de critici, mai ales pentru scenariu și distribuție, cât și de spectatori.

Printre titlurile care pot fi urmărite în acest week-end se mai numără Evadarea” (Breakout) cu Brendan Fraser; Oameni mari și fără minte 2” (Grown ups 2) cu Adam Sandler, Chris Rock; A venit sfârşitu’!” (This is the end) cu James Franco, Seth Rogen.

În luna aprilie, în maratonul de filme de week-end, telepectatorii vor putea viziona „Homarul” (The Lobster) cu Colin Farrell, Rachel Weisz; Lunetistul: Lovitura decisivă” (Sniper: Ultimate Kill) cu Billy Zane; “Pe urmele lui Zodiac” (Awakening the Zodiac) cu Shane West; “Vendeta” (Kill’em all) cu Jean-Claude van Damme; “În bătaia focului” (Free Fire) cu Brie Larson; “Primul contact” (Arrival) cu Amy Adams; Ștrumpfii 2” (The Smurfs 2), Stă să plouă cu chiftele” 1 și 2 (Cloudy with a chance of meatballs) sau “Cu toţii la surf 2: Mania valurilor” (Surf’s Up 2 Wavemania).

Întreg programul AXN este disponibil pe http://www.axn.ro/program.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *