Decoratiunile din cupru si nuantele de portocaliu – vedetele acestui sezon

Chic Ville_Toamna_1Începând cu 15 septembrie 2015, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, introduce în oferta sa colecţia de toamnă constând în produse reprezentative pentru acest sezon prin finisajele calde şi prin culorile inspirate din natură.   

În concordanţă cu trendurile actuale, propunerile Chic Ville pentru această toamnă acoperă fiecare colţişor al unei case în care se doreşte o amenajare familiară şi cât mai confortabilă contrar temperaturilor de afară.

Prin noua colecţie ne adresăm cu precădere clientului colecţionar-curator, adică acel tip de persoană care îşi doreşte decorarea spaţiului personal cu obiecte speciale, atent selecţionate în funcţie de preferinţele şi pasiunile proprii, cu scopul de a reda un ambient personalizat care să reflecte personalitatea proprietarului”, a declarat Marius Şerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville.

 

Astfel, noua colecţie cuprinde o gamă largă de produse, pornind de la cele pentru servirea mesei – o selecţie amplă de decantoare, pahare de vin, veselă în culori tomnatice, feţe de masă, runnere sau şerveţele cu motive sezoniere, până la mici decoraţiuni care să completeze un decor specific de toamnă: sfeşnice, feţe de pernă, felinare şi alte obiecte de decor care dau culoare oricărui colţ din casă.

 

 

Din punct de vedere cromatic, în acest sezon se remarcă nuanţele de verde, mov şi portocaliu, cel din urmă fiind ideal pentru combinarea cu albastrul indigo, pentru a evidenţia culoarea dovlecilor decorativi, sau cu nuanţele de mov. Totodată, pentru închegarea unui spaţiu specific, specialiştii Chic Ville recomandă accentele metalice cu finisaj cald, precum cuprul, un element reprezentativ pentru acest sezon.

 

În ceea ce priveşte materialele textile, inul şi cânepa se menţin în tendinţe şi în sezonul rece, fiind potrivite pentru decorarea pernelor, a ţesăturilor şi covoarelor cu scopul de a oferi o senzaţie amplă de căldură şi confort în locuinţă.

 

 

Din experienţa anilor trecuţi, reprezentantul Chic Ville mizează în acest sezon pe articolele dedicate servirii mesei. Din această categorie, clienţii pot alege dintr-o gamă largă de vase din ceramică italiană lucrată manual, runnere cu modele de dovleci sau feţe de masă din in şi cânepă.

 

„Noua colecţie vizează în egală măsură şi un public mai tânăr, pentru care am pregătit o colecţie specială de ceşti, căni, ceainice sau căni termos, ideale pentru noaptea de Halloween. Motivul principal al acestora este bufniţa, un simbol emblematic pentru această sărbătoare”, a completat Marius Şerbănescu.

 

 

Totodată, reprezentantul companiei recomandă clienţilor piese versatile, care pot trece testul timpului şi al trendurilor. Pentru cei ce îşi doresc astfel de investiţii, sugestia specialiştilor Chic Ville este un set de veselă simplă, monocromă, dar şi o faţă de masă de calitate în culori calde, ce poate fi refolosită la diverse cine festive. Nu în ultimul rând, sfeşnicele şi tăvile din cupru nu ar trebui să lipsească din coşul de cumpărături, acestea fiind uşor de întreţinut în timp, dar şi variante de cadouri pentru cei apropiaţi.

 

Potrivit reprezentantului companiei, colecţia de toamnă din acest an cuprinde produse atent selecţionate în urma analizei trendurilor de design interior pentru acest sezon.

 

Aceasta va fi disponibilă atât în magazinele fizice, cât şi în shop-ul online http://www.chicville.ro, unde vizitatorii pot vedea imagini ambientale cu sugestii de utilizare a produselor.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *