Noile stiluri de amenajare pentru aceasta toamna, recomandate de HORNBACH

Tropical Style_micFiecare camera din locuinta are rolul de a ne transmite o anumita stare: camera de zi este cel mai vesel loc din casa, bucataria este locul deliciilor, baia este propriul SPA, iar dormitorul zona de liniste. Locuinta are rolul de a reflecta, pe deplin, calitatea vietii locatarilor. Tocmai din acest motiv, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, propune noi stiluri de amenajare care definesc tendintele sezonului toamna – iarna.

“Acasa este cel mai important lucru pentru oricine. Noile idei de amenajare pe care le-am conturat pentru acest sezon au rolul de a oferi inspiratie pentru transformarea fiecarei camere din locuinta intr-ul loc cald, primitor si plin de bucurie”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Acesta a mai adaugat ca, si in acest sezon, specialistii Hornbach au dezvoltat patru idei de amenajare care au la baza cele mai noi tendinte in privinta culorilor peretilor, a textilelor folosite si a decoratiunilor ce nu trebuie sa lipseasca din locuinta.

Astfel, Hornbach propune celor care sunt in cautare de idei de reamenajare pentru aceasta toamna patru stiluri de amenajare diferite – Tropical Style, Pure Balance, State of Design si New Classic.

„Cele patru stiluri de amenajare de interior concepute de echipa noastra construiesc adevarate universuri de locuit, de la tapet la pardoseli, de la lampi la tablouri si mici decoratiuni. Toate acestea nu fac decat sa creeze din casa un loc personal de relaxare”, a declarat Axel Venn, expert in designul culorilor, care elaboreaza, de peste zece ani, stilurile de amenajare Hornbach.

Tropical Style – inspiratie exotica

La fel de misterios precum tropicele, stilul Tropical Style propus de Hornbach se diferentiaza prin culori puternice, vii. Acesta este inspirat de animalele exotice din jungla, precum papagali, colibri și fluturi, dar si de florile colorate și proaspete, de palmieri, de fructe și petale multicolore.

Sentimentul puternic de a trai este subliniat prin sculpturi de portelan cu inspiratie animala și materiale textile in nuante provocatoare. Culorile luminoase, penele, buchetele de flori opulente umplu incaperea decorata in acest stil de viata pura.

Pure Balance – totul cat mai natural

Cel de-al doilea stil propus de Hornbach are rolul de a aduce oamenii mai aproape de origini si pune accent doar pe ceea ce este simplu si natural. Materialele folosite intr-o astfel de amenajare – bambusul, rafia si pluta – invita la liniste si meditare, iar vechiul si noul pot fi imbinate intr-un mod armonios.

Stilul Pure Balance propune folosirea de obiecte cu inspiratie marina, de fotografii alb-negru cu flori sau peisaje si alte accesorii desprinse parca din inima naturii. În ceea ce priveste textilele, acestea trebuie sa aiba la baza fibre precum lana, blana, fetrul. Pe scurt, Pure Balance inseamna simplu, autentic, rustic, cu o legatura puternica cu natura.

State of Design – o declaratie pentru ambient

În cel de-al treilea stil de amenajare propus de Hornbach, State of Design, structurile geometrice, metalele și sticla colorata definesc spatiul. Folosirea de mobilier din piele calduroasa, obiecte antice din alama și bronz, puse in scena cu eleganta și generozitate, au rolul de a completa decorul.

Contrastele puternice sunt si ele recomandate din plin: lacuit sau nelacuit, intunecat și opac sau transparent, beton sau lemn. Luciul metalic dat de toate acestea ofera un mediu ambiental obscur, dar in acelasi timp foarte sofisticat. Întregul ambient pare putin supradimensionat, uneori baroc, alteori ultra-modern, dar simplu și confortabil.

New Classic – frumos si simplu

Coloane, dantela, matase si perle – toate acestea, integrate in ambient, au rolul de a da impresia ca timpul a stat in loc. Însa noul isi poate face loc prin perne pufoase, tapet cu irizatii perlate, lumanari si trandafiri. Şi, potrivit designerilor Hornbach, asa ia nastere stilul New Classic, elegant, luminos si delicat. Acesta este dominat de nuante de bej, roz pal, coral.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *