Harper Beckham a aratat adorabil la evenimentul Burberry din Los Angeles!

Burberry "London In Los Angeles" Event- InsideMinunata familie Beckham a fost in centrul atentiei la evenimentul Burberry care a avut loc in Los Angeles, la Observatorul Griffith, de pe Mount Hollywood.

David, Victoria, Romeo, Cruz si Harper au captivat privirile tuturor jurnalistilor. De data aceasta insa, nu cuplul a fost in „focusul” obiectivelor camerelor foto, nici Romeo Harper (imaginea mai multor campanii ale casei de moda britanice), ci mezina familiei: Harper. In varsta de numai trei ani, micuta a aratat adorabil intr-un trench bej cu o croiala clasica, cucerindu-i pe toti din sala, chiar si pe Anna Wintour. Harper Beckham a urmarit foarte cuminte show-ul de moda Burberry, chiar din bratele tatalui sau, precum o viitoare „fashionista”, iar la final i-a daruit acestuia… un sarut!

Burberry "London In Los Angeles" Event - Inside

Burberry a sarbatorit spiritul londonez in “inima” industriei de entertainment, orasul Los Angeles, printr-un eveniment memorabil gazduit de Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Officer al casei de moda britanice.

Show-ul a reunit peste 700 de invitati de la Hollywood. Cu exceptia familiei Beckham, fotografii au fost „vrajiti” de frumusetea modelului Rosie Huntington Whiteley (imbracata intr-o tinuta Burberry din colectia Burberry Prorsum, toamna-iarna 2015) care a venit insotita de actorul Jason Statham, de feminitatea Milei Kunis, complet refacuta dupa sarcina sau de gratia actritei Kate Beckinsale care a etalat o superba rochie neagra.

Burberry "London In Los Angeles" Event - Red Carpet

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *