Alfonsina, geanta tribut La Martina

geanta640x430La Martina a creat un accesoriu deosebit de feminin si elegant, ca tribut Alfonsinei Storni, poet, dramaturg si jurnalist din Buenos Aires.

In memoria Alfonsinei Storni, La Martina a elaborat geanta de zi omonima, care transmite semnificatia numelui ei, exact cum poeta a povestit unei prietene: Alfonsina este o reminescenta a vietii sale intensa si este “gata de lupta”.

Casual-chic, realizata riguros in Italia, spatioasa si versatila, noua creatie La Martina este handmade  si combina perfect natura duala a jocului de Polo: sportiva si elitista.

Din piele de vitel printata si vopsita, geanta Alfonsina este declinata in negru, alb, portocaliu, galben, verde si albastru electric: intertii pretioase din metal si finisaje strlucitoare adauga pielii un efect glossy.

Partile laterale sunt realizate dintr-o piele moale, vopsita prin tehnica tamponarii, care asigura un efect natural, cu usoare umbre.

Spiritul Polo se regaseste in logo-ul inconfundabil La Martina, cu cei doi cai in galop, care au devenit ornamente pretioase si care infrumuseteaza ca un pandantiv fata gentii, precum si a elementului decorativ care aminteste de designul unor fraie.

Geanta  Alfonsina o gasesti in magazinul La Martina din Baneasa Shopping City, la parter.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *