65 de ani dedicati femeii – La multi ani, Wolford!

Photo Credit: Ionut DobreUnul dintre brandurile noastre preferate, Wolford, a ales luna femeii pentru celebrarea celor 65 de ani de existenta in cadrul unui eveniment aniversar dedicat eternului feminin.

Am participat cu mare drag la evenimentul ce a avut loc la Grand Hotel Continental din Bucuresti, unde am avut ocazia sa admiram unul dintre cele mai frumoase dansuri contemporane.

Photo Credit: Ionut Dobre

Piesele iconice lansate cu ocazia aniversarii, Image String Body si Image Tights, au fost puse in valoare de cele doua balerine care ne-au incantat privirile. Piesele surprind caracterul versatil al feminitatii, prin combinarea a doua opuse puternice si armonizarea lor, opac si transparent (precum ying si yang).

Photo Credit: Ionut Dobre

Pe langa socializarea cu nume importante din domeniul fashion si beauty, am admirat piese Wolford de care ne-am indragostit, produse care au marcat istoria industriei de fashion: primul ciorap toeless din lume, primul ciorap fara cusaturi din lume, primul body fara cusaturi din lume, inovatiile din categoria produselor de remodelare, precum si produse de lenjerie intima, cu design exclusiv si atemporal, pentru care Wolford a si primit distintia de cel mai bun furnizor din lume (UK Lingerie Awards).

Photo Credit: Ionut Dobre

Trebuie sa stii ca celebrul fotograf de fashion Mario Testino este cel care s-a ocupat de campania aniversara. Si a facut o treaba grozava!

La multi ani, Wolford! Sa cresti si mai mare, si mai frumos, si mai wow! Ne vedem la aniversarea de 100 de ani!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *