Hot in fashion: Culorile tari intalnesc eleganta clasica in aceasta primavara

La Martina 2La Martina mizeaza in acest sezon pe culori tari, transpuse in cel mai elegant mod in tinute clasice, in stilul consacrat al brandului argentinian. Noua colectie ofera o gama extinsa de optiuni stylish, pentru orice moment al zilei.

Tricoul alb Polo revine in forta, clasicul model fiind reinterpretat din punct de vedere cromatic si design cu ocazia aniversarii La Martina 30 de ani. Realizata exclusiv din Pima de cea mai buna calitate (bumbac cu fibre extra-lungi, extrem de absorbante și rezistente, gasite doar in Peru)- tricoul alb Polo La Martina este un imn dedicat originilor brandului si jocului de polo.

la martina 8

Colectia Guards, cu a sa inspiratie britanica aduce modele noi in capsula „Royal Box”. Materialul folosit este exclusiv și inovator: textura fina este realizata din bumbac, in loc de lâna, cu obtinerea unui alternativ „efect Shetland”. Detalii militare pot fi vazute de-a lungul intregii colectii.

Capsula in editie speciala dedicata Centanarului Maserati sarbatoreste parteneriatul dintre cele doua branduri si ofera o linie matura stilistic si diversa. Patru modele de tricou polo care evoca turneele Maserati alcatuiesc colectia oficiala capsula a „Maserati Centennial Polo Tour”. Aceasta gama este imbogatita cu inovatii tehnologice pentru o senzatie fina si aerodinamica. Umbrele se sting pentru a ajunge – la produsele de outdoor – la culori neutre de aluminiu. Tesaturile devin mai ușoare, ducand efectele matasoase catre o imagine din ce in ce mai tehnica.

La Martina 1

Modele moderne completeaza si colectia de pantofi Cortos, precum si gentile IT ale sezonului.

Noua colectie primavara/vara 2015 poate fi gasita in magazinul La Martina din Baneasa Shopping City (parter). Cele mai recente informatii, promotii le puteti afla vizitand pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/LaMartinaRomania.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *