Alexandra Ungureanu, imaginea campaniei “Romania fara acnee”, lansata de Thea Haimovitz

Alexandra Ungureanu si Thea HaimovitzCu inalta specializare in sanatatea pielii, clinica Laboratoarele Thea a devenit cunoscuta in Romania datorita modului unic de diagnosticare si tratare definitiva a acneei, tratamentelor unice antiaging si produselor dermatocosmetice profesionale Magiray, produse de inalta performanta al caror producator si importator unic in Romania sunt Laboratoarele Thea.

Timp de 7 ani si jumatate, inca de la inaugurarea clinicii, Gianina Corondan a reprezentat cu succes in Romania performantele tratamentelor realizate in Laboratoarele Thea. Dupa aceasta perioada fructuoasa de colaborare, Gianina va deveni ambasador onorific iar locul de imagine oficiala a Laboratoarelor Thea va fi incredintat Alexandrei Ungureanu.

Atat Gianina, cat si Alexandra, impartasesc filozofia care sta la baza activitatii din clinica Theei Haimovitz, aceea ca trebuie sa avem grija de sanatatea pielii noastre prin preventie si tratamente.

Subcampania pentru copii si adolescenti “Primul cos – Prima Pustula “ o are ca imagine pe Tereza Iliescu, 11 ani si jumatate ( fiica Roxanei Gabor–Iliescu), care si-a tratat inceputul de acne in Laboratoarele Thea inca de acum doi ani si continua tratamentele pentru prevenirea aparitie acneei la varsta pubertatii.

Campania nationala “Romania fara acnee” isi propune sa traga un semnal de alarma asupra acestui flagel care fura identitatea si fericirea adolescentilor si va fi marcata de actiuni de informare in scolile din toata tara.

Obiectivul campaniei este de imbunatati calitatea vietii adolescentilor prin cunoasterea metodelor de preventie dar si comunicarea dintre parinti si copii, prin accesul la informatie relevanta in privinta importantei alimentatiei corecte, a hidratarii si sportului, pentru sanatatea pielii.

De asemenea, Thea Haimovitz, sustinuta de noua imagine a clinicii sale, Alexandra Ungureanu, isi propune sa transmita ca tratarea acneei prin preventie este mult mai avantajoasa atat din punct de vedere al timpului necesar de tratament, cat si din punct de vedere financiar.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *