Călin Goia și Cornel Ilie jurații “Undercover- Bătălia trupelor!”

BM_UNDERCOVER_poster_50x70

București Fm dă startul celui mai inedit concurs destinat trupelor de cover. 10 trupe se luptă pentru supremație în fiecare miercuri începând din data de 15 mai până pe 19 iunie! Miercurea, la București Mall Vitan, de la ora 19.00, două dintre ele intră în concurs! Călin Goia și Cornel Ilie le punctează prestația, decizia finală aparținând publicului! Fanii și ascultătorii BFm (98.3) pot intra pe Instagram-ul Bucuresti Fm pentru a vota trupa favorită pe care o și pot susține live in București Mall!

CORNEL ILIE s-a implicat în proiectul ”Undercover- Bătălia Trupelor” pentru că: “Îmi place să provoc artiștii să ceară mai mult de la ei înșiși, îmi place să ajut, îmi place să descopăr oameni și artiști noi. Mă aștept să descopăr viziune, chiar și în coverurile lor. Dar sper să ascult și piese proprii. Trupele care vor aduce persoanlitate și vor arăta și creații proprii vor fi avantajați, din punctul meu de vedere.”

CĂLIN GOIA spune: “Mi s-a părut o idee interesantă si m-am implicat din același motiv pentru care am înființat și Școala de muzică Voltaj Academy: de a-i ajuta pe acești muzicieni în devenire cu experiența mea.”

8 mai, megaconcert VOLTAJ / 19 iunie superconcert VUNK

Miercuri, 8 mai, ”UNDERCOVER – Bătălia trupelor” debutează cu tragerea la sorți și cu un concert VOLTAJ. Pe 19 iunie va fi marea finala marcată de un concert VUNK.

Cele 10 trupe înscrise în concurs sunt: Compania 7, Heavy Rotation, No Stress Band, Special Guest Orchestra, Soundwaves, Stereo Boulevard, Tonic Band, Trupa Friends, Trupa Feelings și Time Out.

Miza? Trupa câștigătoare va intra în playlist-ul 98,3 – București Fm! Dar, până atunci, toate cele 10 trupe din concurs se vor auzi în fiecare joi dimineață în cadrul Matinalului “Bună dimineața, București!” cu Răzvan Petre și Marius Stoica, întrucât momentul live de la Mall va fi redifuzat începand cu ora 9.30.

Detalii despre sistemul de vot se găsesc pe site-ul http://www.bucurestifm.ro

”Undercover – Bătălia trupelor” este o superproducție Bucuresti FM în cadrul proiectului ”City Vibes by BFm si București Mall Vitan”.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *