Eveniment gratuit pentru pasionații de online și digital. Vlad Eftenie, fotograf și arhitect, și Bogdan Epure, Social Media Strategist, vin la SocialPedia 9

SocialPedia9

SocialPedia este un proiect educativ pentru pasionații de digital, dezvoltat de Sabina Cornovac și Iulia Stănescu. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului.

Ediția a noua a SocialPedia are loc pe 8 mai 2019, la ora 19:00, la Artist Cafe din București, și îi are ca invitați pe Vlad Eftenie, fotograf și arhitect, și Bogdan Epure, Social Media Strategist.

Cei doi vor avea o  o discuție despre ce înseamnă fotografia în social media și despre cum pot colabora eficient fotografii și agențiile care reprezintă brandurile.

De ce și cum contribuie la imaginea unui brand? De ce e foarte important să te diferențiezi de ceilalți și să nu faci rabat de la calitate? Cum alegi partenerii potriviți, ce anume ceri de la ei și ce rezultate aștepți? – Sunt doar cateva dintre intrebarile la care cei Vlad Eftenie si Bogdan Epure vor incerca sa raspunda.

Într-o lume în care social media este cel mai important, rapid și eficient instrument de comunicare pe care brandurile îl au la îndemână pentru a ajunge la comunitățile relevante, SocialPedia aduce două ore de discuții sincere despre tot ce reprezintă munca din spatele postărilor din mediul online. Acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs.

Înscrierile sunt gratuite și se fac aici: https://www.sabinacornovac.ro/hai-la-socialpedia-cu-vlad-eftenie-si-bogdan-epure/

Despre Speakeri

Lector Dr. Arh. Vlad Eftenie este fotograf și arhitect, cu experiență de peste 14 ani, îndrăgostit de frumos și de galben, o poveste de om și un povestitor desăvârșit care se pricepe la lucruri care nu se văd.

Bogdan Epure sau Nihasa, cum îl știu creatorii de conținut, este Social Media Strategist la Oxygen PR și are o experiență de 15 ani în acest domeniu. Vine la SocialPedia să prezinte viziunea unei agenții de comunicare legată de importanța fotografiei în social media.

Sponsor principal: ANSWEAR

Locație: Diverta Lipscani, la Artist Cafe, Strada Lipscani 30-34, etajul 2

Fotograf oficial: Bogdan Zop

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *