Imbunatateste-ti sanatatea si starea de bine! Iata cum!

Daca iti petreci multe ore in fata calculatorului stand pe un scaun, stii cat de important este ca acesta din urma sa fie confortabil.  Oboseala, durerile de cap, limitarea vederii pot fi diminuate cu ajutorul unui scaun care iti ofera posibilitatea sa te relaxezi in timp ce tastezi, de exemplu, si sa ai o pozitie corecta in fata calculatorului.

Zona lombara este prima care se resimte dupa un timp indelungat petrecut pe scaun. Durerile si disconfortul se pot instala in primele ore, daca scaunul pe care stai nu este unul de calitate si nu este construit cu un suport lombar. Un scaun bun trebuie sa aiba un suport lombar, o curbura care trebuie sa urmeze in mod natural curba spatelui. Pe langa acesta, in alegerea celui mai bun scaun este indicat sa iei in considerare si materialul folosit la realizarea lui. De exemplu, materialul tip mesh are cel mai inalt nivel de permeabilitate, ceea ce-l face ideal pentru incaperile calduroase. Pe de alta parte, scaunele din piele arata mult mai elegant, chiar daca nu permit circulatia aerului la fel de bine ca un scaun cu mesh.

Aceste doua atribute se regasesc la scaunele ergonomice, construite special pentru a oferi utilizatorului confort si o stare de bine pe parcursul intregii zile. Pe langa acestea, scaunele ergonomice vin cu un alt avantaj competitiv: reglabilitate. De la suportul lombar si spatar, pana la latimea si adancimea scaunului ori mobilitatea bratelor, toate pot fi reglate, in functie de scaunul pe care il alegi.

Un scaun ergonomic difera total de un scaun obisnuit si poate fi cel mai confortabil pentru persoanele care isi petrec mult timp la birou si ore in sir in sedinte. Ele sunt realizate astfel incat sa permita o pozitie corecta intreaga zi, evitand astfel aparitia durerilor. Insa, inainte de a alege orice scaun, trebuie sa iei in considerare pentru ce activitati il vei folosi si cat timp. Cercetarile arata ca performanta si eficienta la locul de munca sunt influentate si de confortul din timpul zilei de lucru, iar scaunul este menit sa ne ofere acest lucru prin facilitatile de care dispune.

Scaunul de birou ergonomic OFF 600 este un scaun rezistent, realizat cu baza din metal cromat, sezutul tapitat cu stofa, iar spatarul realizat din mesh si piele ecologica pentru o buna circulatie a aerului si impiedicarea aparitiei transpiratiei. Scaunul este prevazut cu suport lombar pentru o sustinere cat mai buna si deasemenea cu piston cu gaz, pentru reglarea acestuia in inaltime. Acesta poate fi achizitionat de pe http://www.scaune-online.ro

Scaunul de birou ergonomic OFF 988 este un scaun managerial, ideal pentru cei ce petrec mult timp la birou. Acesta se remarca prin reglajele multiple ce ofera un grad de confort ridicat utilizatorului. Este prevazut cu mecanism de balans fata/spate, piston pneumatic pentru reglaj in inaltime cat si cu mecanism pentru reglajul lombar.  Sezutul si spatarul scaunul sunt tapitate cu mesh pentru a permite o cat mai buna circulatie a aerului si a evita aparitia transpiratie. Poti sa-l cumperi de pe http://www.scaune-online.ro.

 

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *