Ce trebuie sa stii inainte de a merge la o sedinta de epilare cu laserul

epilare_definitivaDaca te-ai hotarat sa incerci epilarea cu laser, este indicat sa tii cont de cateva lucruri inainte de a merge la o prima sedinta.

1.Cum functioneaza epilarea definitiva cu laser?

Exista mai multe tipuri de laser care ajuta la indepartarea eficienta a parului nedorit de pe corp. Cand vine vorba de epilarea cu dioda laser Elysion, procesul de eliminare a foliculilor de par functioneaza pe principiul fototermolizei selective. Acest lucru inseamna ca firele de par nedorite sunt distruse, dar fara a afecta tesutul inconjurator.

  1. Evita sa te expui la soare

Inainte si dupa sedintele de epilare definitiva cu laserul este indicat sa nu te expui la soare, iar atunci cand o faci este de preferat sa folosesti o lotiune de corp cu factor de protectie UV. Chiar daca nu simti, pielea poate deveni mai sensibila in fata razelor solare.

  1. Cu ce te epilezi intre sedintele cu laser

Inainte de a merge la o sedinta de epilare definitiva cu laser este necesar sa indepartezi parul nedorit din zona care va fi tratata, dar doar cu ajutorul lamei de ras, nu cu epilatorul ori cu ceara. Acest proces trebuie sa il urmezi inaintea fiecarei sedinte de epilare cu laserul Elysion, dar si in primele luni de epilare, intrucat foliculii de par nu dispar in totalitate de la primele sedinte.

  1. Cat de des trebuie sa te epilezi cu laserul

Daca vrei sa obtii efecte vizibile, de lunga durata, este important de stiut ca sedintele de epilare definitiva cu laserul se fac la interval regulate de timp, la 6-8 saptamani. Rezultate vizibile se vad de la primele sedinte, insa efectele dorite apar dupa 3 luni de la inceperea sedintelor de epilare definitiva cu laserul.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *