Sterge semnele imbatranirii de pe chipul tau!

reintinerire facialaPoate ca inca nu a fost descoperita metoda de stopare a imbatranirii tenului, insa exista modalitati prin care o poti incetini. Una dintre cele mai eficiente metoda consta in repararea fibrelor de colagen vechi prin incalzirea stratului dermal profund. Acest proces este o etapa importanta a tratamentului eTwo, care combina sigur si eficient nivelele de lumina infrarosie si radiofrecventa bipolara pentru remodelarea dermului profund.

Prin repararea fibrelor de colagen vechi se obtine o imbunatatire a conturului facial, cat si estomparea liniilor fine si a ridurilor. Aplicatorul ergonomic unic al Sublative conduce radiofrecventa bipolara prin matricea de electrozi a dispozitivului fractionat.

Livrarea fractionata a RF cauzeaza leziuni ablative microepidermale. Acestea initiaza un proces puternic si rapid de vindecare a tesutului. Tesutul cel mai putin afectat din jurul punctelor matricei poate fi stimulat de caldura ce accelereaza procesul de vindecare. Pielea va deveni catifelata, fina si reintinerita.

Tratamentul de reintinerire sublativa actioneaza si trateaza: riduri, cicatrici, iregularitati texturale, leziuni superficiale si vergeturi.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *