Venus Legacy, aparatul – minune de care s-au îndrăgostit femeile! Află cum poți scăpa de celulită, de riduri sau de vergeturi, fără durere!

Capture

Aparatul – minune de care s-au îndrăgostit femeile se numește Venus Legacy! De ce s-au îndrăgostit? Ei bine, aflați că acesta rezolvă multe din problemele cu care se confruntă doamnele, cum ar fi celulita, ridurile sau vergeturile!

Ce este Venus Legacy?

Venus Legacy este folosește Radiofrecvența Multipolară și Câmpurile Electromagnetice Pulsate pentru a stimula încălzirea în profunzime a țesutului. Acest proces ajută la regenerarea fibrelor de colagen și  elastina, naturale pielii, dar și la micșorarea volumului celulelor grase. În același timp, un vacuum pulsat (VariPulse) atrage delicat în aplicator țesutul, făcând tratamentul mai confortabil și permițând energiei să circule în profunzime. Rezultatul constă într-un corp remodelat și redefinit și o piele mai fermă, fără celulită și riduri.

Reducerea celulitei și a ridurilor cu Venus Legacy

 

Odată cu înaintarea în vârstă, corpul începe să producă mai puțin colagen și să stocheze mai multa grăsime – în cele din urmă duce la celulită, riduri, pielea lăsată și alte semne de îmbătrânire. Venus Legacy™ folosește căldura pentru a stimula în mod natural producția de colagen și a descompune celulele grase, care practic elimină celulita și ridurile.

VL_Casebook_Page_18

 

Multe femei adoră Venus Legacy pentru că le ajută să scape de celulita formată în anume zone ale corpului, grăsime pe care nu reușesc să o dea jos nici cu dietă strictă și nici cu ore în șir de sport.

Tratamentul de slăbire non-chirurgical pentru corp, Venus Legacy, fololosește o tehnologie avansată pentru a furniza energie în siguranță și confort sub suprafața pielii, unde acționează pentru a strânge pielea și a reduce circumferința. Rezultatul este o siluetă mai subțire, cu o formă mai definită. Tratamentele pot viza atât zone mai mici, cum ar fi brațele și linia maxilarului, și zone mai mari, mai frecvent cu probleme, cum ar fi abdomenul și coapsele.

Majoritatea femeilor se luptă cu celulita. Ea are un impact mai mare adesea datorită modificărilor hormonale, genetice, dietei și altor factori de viață.

VLE__Before&After_016

Tratamentele non-chirurgicale pentru reducerea celulitei Venus Legacy au la bază o nouă tehnologie care ajută la micșorarea celulelor de grăsime pentru a îmbunătăți aspectul de denivelare și coaja de portocală. Aceste tratamente sunt foarte confortabile și pot fi personalizate pentru a ținti celulita în orice stadiu, fără timp de oprire.

 

Tratamentul durează între 15 și 30 de minute în funcție de zonă și sunt necesare între 6 și 8 ședințe, în funcție de pacient, însă mai multe detalii despre procedura în sine și despre cum decurge tratamentul, regăsiți pe illumaclinique.ro. (https://illumaclinique.ro/venus-legacy-pentru-reducerea-in-circumferinta-si-a-celulitei/)

Venus Legacy are și câteva contraindicații cum ar fi: inflamație activă și/sau infecție în zona de tratament; actual sau istoric de cancer; varice în zona de tratament; boală neurologică degenerativă sau orice altă boală din zona de tratament care este declanșată de căldură; defibrilator intern/ stimulator cardiac; boli autoimune legate de piele; implanturi de silicon sau injecții în zona de tratament; tulburare necontrolată a glandei tiroide. De asemenea, gravidelor sau femeilor supuse unor proceduri de fertilizare în vitro nu le este recomandat Venus Legacy.

Venus Legacy pentru laxitatea pielii

Laxitatea pielii poate fi greu de abordat, mai ales că nu poate fi ușor rezolvată doar cu dieta și exercițiile fizice. Oriunde o găsiți – peste pomeți, în jurul bărbie, sub brațe sau de-a lungul taliei – pielea lăsată este o luptă. În trecut, procedurile chirurgicale sau injectabilele au fost soluția adecvată pentru laxitatea pielii. Din fericire, nu mai este cazul.

illuma_rejuvenare_cutanata_venus_legacy

 

Tratamentele non-chirurgicale cu radio-frecvență întineresc aspectul pielii prin încălzirea sigură și confortabilă a țesutului sub suprafața pielii. Acest lucru declanșează producția naturală de colagen și elastină, elementele cheie ale pielii sănătoase și tinere. Rezultatul este o piele mai strânsă, mai netedă și cu aspect mai tânăr, scrie illumaclinique.ro.

 

 

Mai multe detalii:

 

https://illumaclinique.ro/

 

https://www.facebook.com/illumaclinique

 

https://www.instagram.com/illumaclinique/

 

 

Foto: Courtesy of Martin Ray, MD/ Courtesy of LipoLaser of West Chester/ Courtesy of Andreas Kremer / Illuma Clinique

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *