Dermalinfusion, cel mai avansat tratament facial de cosmetică profesională

dr-diveica-dermalinfusion

Dermalinfusion este cel mai avansat tratament facial de cosmetică profesională, în vogă acum, pe care mare parte dintre femei îl adoră.

În ce constă tratamentul Dermalinfusion? Ne spune Dr Daniela Diveică, chirurg estetician.

“Dermalinfusion este cel mai avansat tratament facial de cosmetică profesională pe care eu îl cunosc. Așadar, mi-am dorit enorm să-l ofer pacientelor mele. De asemenea, este unul din acele tratamente cosmetice patentate ce se bucură de recomandări excelente din partea unor medici esteticieni și dermatologi renumiți. Tratamentul în sine este o încântare, cu atât mai mult cu efectele sunt vizibile imediat”, spune Dr Daniela Diveică.

Acnee-inflamatorie-Dermalinfusion-Statera

Dermalinfusion este singurul tratament pentru față și corp, care acționează delicat asupra pielii, exfoliază eficient celulele deteriorate și livrează o infuzie de săruri, pentru a trata a gamă largă de probleme ale pielii. El este un tratament dermatologic non-invaziv, cu o acțiune simultană de exfoliere, extracție și infuzare profundă a soluțiilor specifice afecțiunilor vizate, după cum mai susține medicul chirurg estetician.

Acesta este recomnadat pentru tenul deshidratat, fără luminozitate, ten acneic, pori dilatați, exces de sebum, rozacee, ten pete pigmentare, ten matur cu riduri, ten cu comedoane/ puncte negre, ten cu tendință de supra-îngrășare. Astfel, dacă te confrunți cu una din aceste probleme ale tenului, sau mai multe, soluția este Dermalinfusion. Cu atât mai mult cu cât rezultatele încep să apară chiar după prima ședință făcută cu aparatul – minune.

acnee-inainte-dupa-fata-dermalinfusion

 Dermalinfusion – efect rapid

Chiar după primul tratament se poate observa o îmbunătățire a texturii pielii: compactare, micșorararea porilor, dar și o luminozitate vizibil îmbunătățită a tenului, o textură fină și senzația de hidratat (hidratare, oxigenare, drenaj limfatic și crioterapie). De asemenea, în tratamentul acneic, prima ședință, diminuează punctele negre și alte erupții. Mai mult, acest tratament elimină și pigmentarea nedorită.

Cum acționează Dermalinfusion?

Penetrare maximă a serurilor! Prin infuzarea serurilor în piele, în momentul exfolierii, pielea experimentează o penetrare maximă a ingredientelor active, la adâncimi optime și are o receptivitate sporită a absorbției serice și a retenției, la un nivel mai profund.

tratament-melasma-dermalinfusion-inainte-dupa

Pro-Infusion: seruri profesionale

Cheia tehnologiei Dermalinfusion constă în linia sa de seruri speciale și profesionale Pro-Infusion. Fiecare ser este rezultatul unei cercetări avansate în domeniul științei îngrijirii pielii și este conceput pentru diferite probleme ale pielii: riduri, acnee, pori măriți, ten gras, texturi neuniforme, pete pigmentare etc, mai spune Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.

Mai multe detalii:

https://danieladiveica.ro/

https://instagram.com/dr.danieladiveica?igshid=1gu7ftlk9rgkk

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *