3 lucruri pe care sa le faci la inceput de an pentru starea ta de bine

unnamed

Lista cu rezolutiile pentru acest nou an este pregatita. Fiecare obiectiv este bine stabilit, insa ca de fiecare data, lucrurile se complica in momentul in care trebuie sa le pui in practica. Motivatia depinde intr-o foarte mare masura de starea ta generala. Daca dispozitia ta nu este in cea mai buna forma, atunci sunt mari sanse sa renunti la toate planurile tale.
De aceea, astazi, Country Spa Health & Beauty Retreat iti propune 3 metode simple prin care sa iti imbunatatesti starea de spirit in acest inceput de an.

1. Participa la evenimente

Ce poate fi mai placut decât sa ai o viata sociala activa si sa inveti lucruri noi in acelasi timp? Anul acesta, Country Spa Health & Beauty Retreat incepe seria evenimentelor „4D Beauty” alaturi de Dana Sota. Ce se intâmpla in cadrul acestor evenimente? Au loc discutii pe numeroase teme din sfera de Beauty si activitati practice care sa vina in intâmpinarea „teoriei”.

La prima intâlnire care va avea loc in data de 26 ianuarie, se va pune accentul pe tot ce tine de ingrijirea pielii si pe cele mai noi produse/inovatii/tendinte in materie de skincare. Cum ne alegem produsele, cum le aplicam, in ce merita sa investim si in ce nu. In plus, vei avea parte de o prezentare a tehnicii de Face Yoga chiar de la Diana Visan, experta in acest domeniu. Daca nu ai auzit de Face Yoga, acum nu doar ca vei avea ocazia sa afli despre ce e vorba, ci sa si inveti de la Diana, prin exercitii practice, cum sa iti exersezi muschii faciali.

La sfârsitul primei intâlniri, va avea loc o tombola cu un premiu special, in valoare de 920 ron. Toate acestea se vor desfasura intr-o atmosfera primitoare, plina de energii pozitive.

2. Alege un retreat in care sa-ti incarci bateriile

O metoda foarte eficienta de a-ti imbunatati starea de spirit este sa te deconectezi pentru câteva zile de la cotidian si sa te relaxezi departe de agitatia urbana. Programul „Yoga Traquility Retreat” te ajuta sa te eliberezi de gândurile negative si de tensiunile din intregul corp. In cadrul acestuia, te vei bucura de clase de Vinyasa Yoga, un exercitiu cardio-vascular care iti va imbunatati flexibilitatea si iti va linisti mintea. De asemenea, in timpul sesiunilor de mindfulness te vei elibera de stress, iar terapiile Spa iti vor reda starea de bine. Intregul program care ca scop echilibrarea atât emotionala, cât si fizica intr-o perioada cât mai scurta de timp.

3. Simte-te frumoasa

Atunci când ne simtim frumoase si avem incredere in noi, lucrurile devin mult mai usoare, iar viata in sine devine minunata. Daca totusi simti nevoia de o schimbare, apeleaza la un tratament facial care sa iti ofere revitalizare si luminozitate. Tratamentul Anti – Age de la Lakshmi este aliatul tau impotriva imbatrânirii pielii, având ingrediente naturale puternice, uleiuri esentiale pure si extacte de plante care stimuleaza capacitatea de regenerare a pielii. Ridurile fine se vor ameliora, iar pielea va deveni catifelata si luminoasa.

Nu mai amâna si incepe chiar de azi sa iti pui planurile in aplicare!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *