vívoactive™ – un smartwatch Garmin cu GPS, pentru un stil de viață activ

Vivoactive whiteGarmin, unul dintre cei mai mari producători internaționali de echipamente de navigare, prezintă Vivoactive – cel mai ușor smartwatch cu GPS, ultra portabil, ideal pentru monitorizarea activității sportive.

Vivoactive vine în ajutorul utilizatorilor şi surprinde şi mai mult din activităţile lor sportive cu ajutorul sistemului de tracking pe bază de GPS, pentru alergare, cycling, golf sau înot. Vivoactive poate fi purtat cu uşurinţă întreaga zi, iar notificările pe care le emite ajută purtătorul să rămână conectat cu familia, prietenii sau serviciul. Cu noul Connect IQ, utilizatorii au ocazia de a-și personaliza ceasul şi pot instala noi aplicaţii. Vivoactive are un ecran color, high resolution, cu touchscreen care poate fi accesorizat cu brăţări interschimbabile.

Vivoactive combină tehnologia fitness de la Garmin, precum GPS-ul integrat, durata lungă de viaţă a bateriei sau ecranul vizibil în lumina soarelui, într-un smartwatch ultra subţire, care le permite utilizatorilor să fie mereu conectaţi şi să obţină performanţe crescute. Vivoactive este creat astfel încât să poată fi purtat întreaga zi şi poate fi personalizat – de la multiplele tipuri de brăţări, la aplicaţii şi widgeturi ceea ce îl face un gadget extrem de versatil, stilat şi funcţional.”, spune Alexandru Moise, reprezentant Garmin România.

Vivoactive pentru antrenamente

Indiferent de locul de alergare, utilizatorii îşi pot urmări statisticile chiar şi atunci când au ieşit din aria de interacţiune cu telefonul, datorită GPS-ului încorporat în noul Vivoactive.

Aplicaţia pentru alergat afişează pasul,timpul şi distanţa, cu ajutorul GPS-ului, iar accelerometrul încorporat monitorizează viteza şi distanţa atunci când GPS-ul nu este disponibil, precum în cazul alergărilor în interior. Aplicaţia pentru cycling măsoară timpul, distanţa, viteza şi caloriile, fie pentru antrenamente, fie pentru uzul zilnic al bicicletei. Pasionaţii de golf pot descărca mai mult de 38.000 de trasee din întreaga lume şi, folosind GPS-ul, ceasul poate măsura distanţele şi îmbunătăţi stilul de joc.

Noul Vivoactive este rezistent la apă, până la adâncimea de 50m, şi foloseşte o tehnologie pe bază de senzor pentru aplicaţia de înot. Aceasta monitorizează distanţele, pasul şi caloriile consumate.

Între antrenamente, aplicaţia de monitorizare înregistrează progresul în ceea ce priveşte numărul de paşi, caloriile şi distanţa şi stabileşte un obiectiv zilnic personalizat. Ceasul trimite semnale de reamintire la intervale lungi de inactivitate, ajutând astfel la prevenirea unui stil de viaţă sedentar.

Vivoactive pentru birou

Vivoactive este subţire şi usor, ceea ce îl transformă într-un gadget confortabil pentru uzul zilnic. În plus, are până la 3 săptămâni de viaţă a bateriei pentru modurile ceas sau monitorizare activităţi şi până la 10 ore pentru utilizarea GPS-ului. Vivoactive vibrează uşor pentru a semnala notificări provenite de la un alt dispozitiv conectat prin Bluetooth. Ecranul color cu touch screen afişează toate notificările precum un smartphone, inclusiv apeluri primite sau pierdute, mesaje text, email-uri, activităţi din calendar sau notificări din social media. Vivoactive permite utilizatorului să folosească player-ul audio sau să transmită o alertă audio pentru a-şi localiza telefonul.

Vivoactive în viaţa de zi cu zi

De-a lungul zilei Vivoactive se conectează automat cu dispozitivele mobile prin intermediul aplicaţiei Garmin Connect, astfel încât să ofere o imagine clară asupra activităţilor zilnice. Prin intermediul Garmin Connect, utilizatorii îşi pot urmări antrenamentele, tiparele de dormit, se pot conecta cu alţi membri ai comunităţii şi pot participa la provocări online.

Noul Vivoactive poate fi personalizat astfel încât să reprezinte stilul fiecărui utilizator, prin intermediul brăţărilor colorate, sau de piele, interschimbabile şi a aplicaţiilor ce pot fi descărcate din magazinul Connect IQ. Brăţările sunt dosponibile în culori precum gri, roşu, albastru, grena, mov sau în variantele de piele albă sau neagră, astfel încât Vivoactive să poată fi asortat pentru orice stil sau ocazie.

Prin intermediul Connect IQ, prima platformă unde dezvoltatorii independenţi pot crea aplicaţii pentru produsele Garmin, utilizatorii îşi pot personaliza ceasul şi pot instala numeroase aplicaţii şi widget-uri. Spre exemplu, dezvoltatorul Tempo crează un calendar care afişeaza evenimentele următoare şi trimite notificări pe e-mail pentru antrenamentele întârziate. LifeLine Response pune la dispoziţie o aplicaţie care permite trimiterea exactă a localizării GPS în cazul unei urgenţe, iar Accuweather construieşte o aplicaţie care le oferă utilizatorilor informaţii rapide despre alergii.

Vivoactive este disponibil în culorile de baza alb şi negru, cu preţuri începând de la 1.121 lei.

Vivoactive este cel mai nou produs din segmentul fitness al Garmin, care se concentrează pe dezvoltarea de tehnologii şi inovaţii care să îmbunătăţească viaţa utilizatorilor şi să promoveze un stil de viaţă activ şi sănătos. Chiar dacă este vorba despre alergat, ciclism sau alte activităţi atletice, produsele fitness de la Garmin devin esenţiale atât pentru profesionişti, cât şi pentru amatori de mișcare.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *