Spitalul Wiener Privatklinik lanseaza WPK Online Healthcare Center – care ofera pacientilor romani video consultatii cu experti reputati

WPK 1

Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, implementeaza solutii de telemedicina pentru a asigura continuitatea ingrijirilor medicale oferite pacientilor romani pe perioada pandemiei curente. Astfel, spitalul anunta lansarea WPK Online Healthcare Center – un centru medical virtual ce ofera pacientilor video consultatii cu experti reputati dintr-o gama larga de specialitati medicale.

Consultatiile video online vor fi acordate de medicii asociati WPK din multiple specialitati medicale: medicina interna, chirurgie vasculara, chirurgie generala, gastroenteorologie, neurochirurgie, neurologie, ortopedie, diabet si nutritie, reumatologie, ORL, ginecologie, dermatologie, traumatologie etc. Intreg procesul este coordonat si organizat de un manager de caz dedicat ce raspunde tuturor intrebarilor pacientului legate de alegerea medicului potrivit si de procesul efectiv de programare si participare la consultatia video. 

Pentru pacientii romani sunt asigurati 3 manageri de caz ce vorbesc limba romana, astfel incat intregul proces sa fie foarte facil pacientului. Acestia vor oferi consiliere personalizata fiecarui pacient in parte si ii vor solicita acestuia analizele medicale in format electronic, pentru a fi vizualizate de medicul din Viena. Ulterior, pacientului i se va comunica ziua si ora la care va comunica online cu specialistul. In cazurile unde este necesar, specialistii vor reevalua analizele realizate in tara.

Plata se face online in cateva minute, iar consultatia se face prin intermediul unei platforme video ce respecta standardele internationale de siguranta a datelor, usor de accesat de pacient. 

Programarile pentru consultatii vor fi realizate cu ajutorul managerilor de caz Wiener Privatklinik din Romania, direct pe platforma online: https://ohc-wpk.com/ sau la adresa de e-mail info@wpk.at

Ema Hafner

“In contextul epidemiologic actual, care face mai dificiala vizita in scop medical a pacientilor romani la Viena, vrem sa ramanem alaturi de cei care doresc sa aiba acces la expertiza medicilor spitalului nostru, iar solutia este telemedicina. Prin intermediul consultatiilor video online, putem oferi in continuare pacientilor posibilitatea de a intra in contact cu expertii nostri si de a primi opinia medicala si consilierea acestora, indiferent de tipul afectiunii de care sufera si de gravitatea acesteia. Consultatiile se vor desfasura in cel mai scurt timp posibil si doar daca medicul poate asigura acelasi nivel inalt de profesionalism”, a declarat Ema Hafner, Directorul Departamentului de Marketing si Pacienti Internationali al Wiener Privatklinik.          

Spitalul Wiener Privatklinik pune la dispozitia pacientilor servicii de diagnostic si tratament in peste 30 de specialitati medicale si detine in structura sa 9 centre de competenta, in: oncologie, medicina sportiva si traumatologie, medicina cardiovasculara, ortopedie, chirurgia nervilor periferici, chirurgie generala, chirurgia tumorilor osoase, gastroenterologie si hepatologie, radiologie interventionala si microterapie. In cadrul campusului medical isi desfasoara activitatea peste 250 dintre cei mai buni medici la nivel european, cu rezultate deosebite in specialitatea practicata. 

In 2019, peste 1,100 de pacienti romani au solicitat serviciile medicale ale spitalului, numarul acestora fiind in crestere cu 28% fata de anul precedent. 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *