Serialul detectiv “Carter” revine cu sezonul 2, din 11 noiembrie, la AXN

Carter - Season 2

Carter, producția originală Sony Pictures Television, revine cu sezonul 2, din 11 noiembrie, în fiecare luni seara, de la ora 23.00, la AXN.  În cel de-al doilea sezon, Jerry O’Connell (Billions, The Big Bang Theory) reia rolul lui Harley Carter, fostă vedetă într-o emisiune TV, care devine un detectiv particular pus în fața unor cazuri reale.

Serialul procedural cu accente de umor, Carter, urmărește aventurile unei foste vedete TV, care a părăsit definitiv lumea Hollywood-ului pentru a rezolva crime și mistere în orașul natal. Folosindu-se atât de calitățile sale native de detectiv, cât și de abilitățile ușor exagerate de actor, Harley Carter continuă în modul său neortodox să dea de capăt unor crime neobișnuite.

După ce a reușit să-l găsească pe asasinul mamei sale la finalul primului sezon, Harley acceptă în sfârșit că nu mai joacă un rol într-un show TV. Cu o licență de detectiv particular și alături de cei mai buni prieteni din copilărie, Dave Leigh (Kristian Bruun) și Sam Shaw (Sydney Poitier Heartsong), Carter va avea de înfruntat noi mistere, care mai de care mai dubioase.

Situația se complică și mai mult odată cu sosirea unui nou șef al poliției din Bishop – Joyce Warwick Boyle (Lyriq Bent), fost ofițer din New York, cu un trecut misterios și care este imediat atras de Sam.

Carter a fost scris și regizat de Garry Campbell (MADtv), cu producători executivi Andy Berman (Psych), Teza Lawrence, Michael Souther și Jerry O’Connell. Serialul este produs de Amaze Film + Television.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *