“Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) pornesc în misiuni duble, din 11 mai, la AXN

KV_Detectivele din L.A

Jessica Alba și Gabrielle Union sunt “Detectivele din L.A.” în noua drama de acțiune de pe AXN și pornesc pe urmele băieților răi din Los Angeles, începând din 11 mai, de la ora 22.00, cu episoade duble.

Serialul spin off al francizei Bad Boys, produs tot de Jerry Bruckheimer, o readuce în prim plan pe Sydney “Syd” Burnett (Gabrielle Union), sora lui Marcus Burnett (Martin Lawrence) și iubita lui Mike Lawrey (Will Smith), pe care am văzut-o ultima oară distrugând un cartel de droguri din Miami în “Băieți răi II”.

În noua producție, Syd pare că a lăsat trecutul în urmă și se concentrează pe noua ei carieră – detectiv în cadrul poliției din Los Angeles. Când Nancy McKenna (Jessica Alba), o mamă cu un trecut la fel de complex, îi devine noua parteneră, Syd se vede nevoită să se confrunte cu modul în care stilul ei de a-și trăi viața fără regrete ascunde secrete personale mult mai profunde.

Pe lângă Jessica Alba și Gabrielle Union, din distribuție mai fac parte Ernie Hudson (Ghostbusters), Zach Gilford (Friday Night Lights), Ryan McPartlin (Chuck), Sophie Reynolds și Duane Martin.

LA's Finest - Season 1

“Detectivele din L.A.” (L.A.’s Finest) este produs de Jerry Bruckheimer Television, 2.0 Entertainment și Sony Pictures Television. Cele două protagoniste sunt și producătoare executive alături de Jerry Bruckheimer (Bad Boys), Jonathan Littman (franciza CSI), Kristie Anne Reed (Lucifer), Brandon Margolis (The Blacklist), Brandon Sonnier (The Blacklist), Pam Veasey (CSI:NY), Doug Belgrad (Peter Rabbit), Jeff Gaspin (To Tell the Truth), Jeff Morrone (Atomic Blonde) și Anton Cropper (Suits) – care a și regizat episodul pilot al serialului.

Atât Jessica Alba, cât și Gabrielle Union au fost nominalizate în cadrul Teen Choice Awards 2019, secțiunea Choice Action TV Actress, pentru rolurile din serial, câștigătoare fiind desemnată Gabrielle Union.

L.A.'s Finest - Season Pilot

Primul sezon a avut premiera în Statele Unite ale Americii în primăvara lui 2019, fiind reînnoit cu sezonul doi, care va avea premiera pe 8 iunie.

Ce cazuri interesante vor avea Syd și Nancy de rezolvat? Cum va evolua relația lor pe parcursul sezonului? Ce secrete din trecut ascund cele două și ce rol vor avea acestea pe parcursul celor 13 episoade? Telespectatorii vor putea afla urmărind „Detectivele din L.A”, începând din 11 mai, lunea, de la ora 22.00, la AXN.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *