Minți criminale (Criminal Minds), ultimul sezon, din 2 martie, la AXN

KV MINTI CRIMINALE S15

Minți criminale” (Criminal Minds), serialul thriller care urmărește o brigada de elită formată din psihologi criminaliști care analizează cele mai bolnave minți de ucigași în serie, încercând să anticipeze următoarea lor miscare înainte ca aceștia să lovească din nou, ajunge la final. Începând din 2 martie, de la ora 21:00, telespectatorii din România își pot lua la revedere de la personajele mult-îndrăgite și pot urmări cele zece episoade ale celui de-al cincisprezecelea sezon, la AXN.

Lansat în SUA în 2005 și în România în 2006, „Minți criminale” este unul dintre cele mai longevive seriale procedurale, având 324 de episoade în total, și care, de-a lungul anilor s-a transformat într-o franciză, cu trei serii spin-off și un  joc video.

DANIEL HENNEY

Distribuția serialului a cunoscut și ea nenumărate schimbări de-a lungul anilor, printre actorii care au avut un rol important pe parcursul sezoanelor se numără Mandy Patinkin (Homeland), Thomas Gibson (Chicago Hope), Lola Glaudini (The Sopranos) sau Shemar Moore (S.W.A.T).

David Rossi (Joe Mantegna), Dr. Spencer Reid (Mathew Gray Gubler), J.J. Jareau (A.J.Cook), Penelope Garcia (Kirsten Vangsness), Dr. Tara Lewis (Aisha Tyler), Matt Simmons (Daniel Henney), Matt Simmons (Daniel Henney) și Emily Prentiss (Paget Brewster) formează brigada de elită în ultimul sezon; Spencer Reid, A.J.Cook și Kirsten Vangsness fiind cele trei personaje care au putut fi urmărite încă de la începutul seriei.

DANIEL HENNEY, PAGET BREWSTER, AISHA TYLER, ADAM RODRIGUEZ, A. J. COOK

După 14 ani în care membrii Unității de Analiză Comportamentală și-au folosit toate resursele fizice și psihice pentru a rezolva sute de cazuri, în ultimul sezon aceștia pornesc într-o vânătoare epică pe urmele celui mai mare dușman rămas necapturat – criminalul în serie Everett Lynch, cunoscut sub pseudonimul Cameleonul.

Episodul final al serialului “And in the end…” a fost scris de producătorul executiv Erica Messer (Alias, The O.C) și de actrița Kirsten Vangsness, cu Glenn Kershaw, regizor.

ADAM RODRIGUEZ, A. J. COOK, AISHA TYLER, PAGET BREWSTER, GAIL O'GRADY, DANIEL HENNEY

Dacă Cameleonul va fi prins sau nu, ce se va întâmpla cu relația dintre J.J. și Reid, dar și care va fi deznodământul pentru fiecare dintre personaje, telespectatorii vor afla urmărind sezonul final din “Minți criminale”, în fiecare luni seara, de la ora 21.00, la AXN.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *