La vie en rose: Nunta la castelul din inima orasului!

oferta LCCastelul din inima orasului!

Localizat in zona Pietei Alba Iulia, Le Chateau a fost gandit, inca din faza de proiectare, pentru a raspunde celor mai exigente nevoi si pentru a veni in intampinarea asteptarilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii. Aceste nevoi au fost indeplinite atat prin finisajele somptuoase, cat si prin interioarele generoase, potrivite unor evenimente de amploare.

In designul Le Chateau, stilul modern se impleteste cu luxul clasic, stralucirea se reflecta in pardoselile ample din marmura intarsiata si picturile murale, iar volumul este dat de coloane impunatoare si candelabre cristaline.

Intr-un mod discret si eficient, Le Chateau este dotat cu cea mai avansata tehnologie pentru evenimente de succes: sistem digital de check-in pentru invitati, Wi-Fi de mare viteza, servicii de supraveghere video interioara si exterioara cu camere HD, echipamente profesionale complete de sonorizare, efecte de lumini si proiectie ce includ lumini de scena, lumini ambientale inteligente si lumini arhitecturale, proiectoare profesionale, laser show, plasme de mari dimensiuni si un impunator ecran de proiectie.

Le Chateau se mandreste cu un salon de evenimente de 500 de metri patrati, la care se adauga cei 260 de metri patrati ai terasei si un lobby generos, spatii ce pot acomoda pana la 800 de invitati. Pentru spectacole si prezentari de inalta tinuta, salonul beneficiaza de o scena impunatoare de 130 de metri patrati, demna de un adevarat teatru si accesibila printr-o scara eleganta.

Facilitatile oferite de Le Chateau acopera absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate in acest spatiu sa atinga perfectiunea: chef executiv de talie internationala, o terasa multifunctionala care poate fi amenajata pentru cocktailuri si ceremonii in aer liber, wine library, locuri de parcare, apartament DeLuxe si nu in ultimul rand, o echipa dedicata, formata din cei mai buni si experimentati profesionisti.

Daca te pregatesti de nunta ca-n povesti, Le Chateau ti-a pregatit o oferta speciala de inaugurare: Pachet Ultra All Inclusive Promotional: 78 Euro* * In 2015, anul inaugurarii Le Chateau, iti vom face noi primul cadou de nunta, in valoare de 3000 euro*.

Oferta este valabila pana la 31 august 2015.

Sa petreceti frumos si sa ne spuneti si noua cat de minunat a fost! 🙂

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *