Inima franta in mii de bucati, caut banda adeziva pentru lipire defintiva!

broken-heart

Stii sentimentul acela in care simti ca sufletul ti se rupe in bucatele mici care se pierd atat de departe incat nici nu stii ce ti se intampla? Cand te apasa ceva tare pe piept, nu poti sa respiri si incerci sa pacalesti lacrima din coltul ochiului sa nu te dea de gol?

Ei bine, atunci ai nevoie de o banda adeziva care sa-ti lipeasca toate franturile de suflet si sa nu le lase sa se mai rataceasca niciodata unele de altele. Sa le tina impreuna si sa iti vindece inima ranita, sa-ti stranga dorintele intr-un singur loc si sa le pastreze in siguranta.

Orice inima franta in mii de bucati cauta banda adeziva pentru lipire definitiva! Cauta omul care sa mangaie sufletul cu o privire si sa atinga inima cu un zambet. Care sa aduca vara in cea mai mohorata zi de iarna. Care sa indeparteze norii cu varful degetului si sa nu mai lase soarele sa apuna.

Necazul este ca inimile frante se vindeca greu si au nevoie de mai multe straturi de banda adeziva. Si chiar daca la suprafata par sa zambeasca, cicatricile le reamintesc intotdeauna de tristetea care le macina sulfetul.

Pot inimile frante sa iubeasca din nou? Pot. Dar greu. Cu mult efort. Cu multa munca. Cu multe straturi de banda adeziva. Cu multe lacrimi soptite in fiecare noapte.

Dar nu mai pot niciodata sa fie ca noi…
Sursa foto

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *