Veste buna: se deschide Acuarela Bufet, a doua sora a Acuarelei!

media_142313717850345500Fetelor, daca ati fost in Acuarela si Plastilina si v-a placut, inseamna ca urmatoarea veste va va bucura foarte tare.

Acuarela Bufet, isi deschide portile joi, pe 12 februarie, de la ora 20:00, pe strada Gina Patrichi nr. 3. Dupa o degustare de iaurturi, turte romanesti si burgeri, Bufetul a pregatit pentru desert un set delicios Charlie Boy & Paolo Profeti.

Asteptarile noastre sunt destul de ridicate, mai ales ca ne-am declarat deja dragostea pentru Acuarela si Plastilina.

Se pare ca noul local este o braserie si iaurterie cu mancare internationala reinterpretata in stil romanesc. Aici vei gasi retete sanatoase, cu un aport energetic consistent, perfect pentru stilul nostru de viata agitat.

Bufetul va fi deschis devreme (la ora 8) pentru ca micile trucuri gastronomice sa poata oferi aportul de vivacitate si energie pentru intreaga zi. Meniul va contine un ghid complet pentru un stil de viata alert, dar sanatos, cu mici delicii de iaurterie, clatitarie si all day breakfast si soup bar.„, spune comunicatul de presa.

Dulapul bunicii, sticlele de lapte, de Cico si PepsiCola din copilarie, un aragaz din anii ’60, o serie de lampi batranesti si o motocicleta comunista, toate au fost reciclate si fac acum parte din designul Bufetului, asa ca lucrurile incep sa devina serioase.

Pe noi ne-au convins si, imediat dupa deschidere, mergem sa testam bunatatile de acolo, mai ales ca in weekend ni se promit brunch-uri tematice, de la clatite olandeze la oladii rusesti, la combinatii de avocado si ciocolata sau mandarine si granola.

Mai multe detalii gasesti in evenimenul de pe pagina de Facebook, AICI.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *