Un nou concept pentru cel mai nou concept-store Pandora, deschis in aprilie!

PANDORA store opening_Bucuresti Mall (5)PANDORA inseamna pretuirea si impartasirea momentelor de neuitat. Aceasta este si ideea fundamentala a conceptului de magazin Evolution, care este prezent pentru prima data in Romania prin deschiderea din aprilie 2015 a noului concept store din Bucuresti Mall, unde sirul clasic de spatii de expunere a fost impartit si redistribuit pe intreaga zona de vanzari, propunand astfel un mod nou de a comercializa produsele. Reprezentantii de vanzari nu mai sunt astfel, despartiti de clienti, fiind acum unii langa ceilalti, pentru a-i putea introduce mai usor pe oameni in lumea PANDORA.

PANDORA store opening_Bucuresti Mall (10)

„Suntem foarte mandri de deschiderea in Romania a primului magazin PANDORA de tip Evolution, cu atat mai mult cu cat Bucuresti Mall reprezinta prima locatie deschisa in Bucuresti. Am inceput prin a fi prezenti cu o insula de 9 metri patrati, iar acum am decis sa lansam noul magazin pentru clientii nostri, carora le multumim ca au ales sa marcheze momentele importante din viata lor prin intermediul bijuteriilor noastre”, a declarat Anca Filip, Retail Operations Manager PANDORA Romania.

PANDORA store opening_Bucuresti Mall (6)

Noul concept de magazin Evolution le permite clientilor sa se miste liberi de la o categorie de produse PANDORA la alta, iar apoi la casa de marcat. Dat fiind ca acestia sunt incurajati in acest fel sa parcurga intregul spatiu cu mobilier, peretii devin mult mai accesibili, permitandu-le clientilor sa se apropie de bijuterii, care sunt frumos „inramate” in vitrine tip cabinet, cu diverse profile, amplasate de-a lungul peretilor, asemeni unui perete personal plin de amintiri pretioase si momente speciale.

PANDORA store opening_Bucuresti Mall (9)

In momentul de fata, exista 5 concept store-uri PANDORA (AFI Palace Cotroceni, Promenada si Bucuresti Mall din Bucuresti; City Park Mall din Constanta; Polus Center din Cluj-Napoca) si 3 insule (in Baneasa Shopping City din Bucuresti; Palas Mall din Iasi si Iulius Mall din Timisoara), insa PANDORA continua sa se extinda in 2015.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *