S-a deschis primul showroom Roche Bobois in Romania! Trebuie sa vezi cum arata!

IMG_7513Compania franceza Roche Bobois, lider mondial in retail si design de mobilier si decoratiuni de lux, a deschis ieri primul magazin in Bucuresti.  Alaturi de invitati speciali Excelenta Sa M. François Saint-Paul, Ambasadorul Frantei la Bucuresti, si echipa Roche Bobois din Romania si Franta: Şerban Cismarescu, Raluca Nasta, Alina si Constantin Dascalu, Martin Gleize, Sasha Lakic si Suzy Chevalier,  la inaugurare au fost prezente peste 150 de persoane care au intrat in universul Roche Bobois.

IMG_7705

Impresionantul showroom care se intinde pe o suprafața de 600 mp, este amplasat in centrul orasului si este conceput pentru a permite clienților sa experimenteze direct stilul de viața francez – L’Art de Vivre. Cele doua colecții, Contemporana si Clasica, denumite Les Contemporains respectiv Nouveaux Classiques, sunt reprezentate in magazin prin cele mai importante piese, care includ colaborarile cu nume celebre precum Jean Paul Gaultier, Sonia Rykiel si Missoni.

IMG_7861

“Cererea in continua crestere pentru mobilier de lux din partea clienților romani cu gusturi rafinate a stat la baza deciziei noastre de a lansa un brand precum Roche Bobois in Romania. Suntem incantați sa expunem produsele si obiectele Roche Bobois, brand recunoscut pentru creativitatea, calitatea si inovația de care a dat dovada in permanența. Speram ca amprenta noastra se va regasi in cat mai multe locuințe din Romania”, a declarat Șerban Cismarescu, Managing Director Roche Bobois Romania.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Invitatii au petrecut o seara speciala in spatiul
, alaturi de presa, arhitecti, designeri si oameni de afaceri fiind prezente si vedetele: Andra si Catalin Maruta, Nicolai si Monica Tand, Oana Roman, Laurent Tourette, Sonia Argint Ionescu,  Adina Galupa, Monica Iagar, Camelia Baltoi, Simona Ţaranu, Andrei Nourescu, Dorin Chiotea, Adelina Cathias, Maria Radu, Diana Enciu si Alina Tanasa, Alexia Talavutis  (Lala Band), Claudia Pavel (Cream) si Cristina Herea.

Nicolai si Monica Tand

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *