Intra in misiunea Cinema City si prinde “Agentul de la U.N.C.L.E.” in IMAX si 4DX

Afis 2 Agentul de la UNCLE“Agentul de la U.N.C.L.E.”, cel mai cool si mai stylish film al verii, poate fi vizionat incepand cu 21 august in reteaua de multiplexuri Cinema City. Daca iti plac filmele de spionaj, “Agentul de la U.N.C.L.E.” este o alegerea perfecta, iar indiferent daca alegi formatul 2D digital sau experienta spectaculoasa a vizionarii filmului in format IMAX 2D sau 4DX 2D, te vei simti in mijlocul actiunii, alaturi de sarmantii protagonisti!

“Agentul de la U.N.CL.E.” este adaptarea pentru marele ecran a unui popular serial american difuzat intre anii 1964-1968. Regizat de Guy Ritchie, fostul sot al Madonnei, filmul de spionaj ii reuneste pe Henri Cavill, (“Batman v Superman”/2016), care joaca rolul lui Napoleon Solo, agent CIA, si pe Armmie Hammer („Reteaua de socializare”), care il interpreteaza pe rivalul sau, KGB-istul Illya Kuryakin. Din distributie mai fac parte Alicia Vikander („Anna Karenina”), Elizabeth Debicki („Marele Gatsby”), Jared Harris („Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor”) si Hugh Grant, in rolul lui Waverly.

Nume de cod: IMAX

Mixul perfect dintre cel mai mare ecran din Romania, imaginile clare ca lacrima, sunetul digital impecabil care inconjoara publicul din toate directiile, geometria salii si tehnologia de cea mai inalta clasa transforma vizionarea filmulului “Agentul de la U.N.C.L.E.” in sala T IMAX din multiplexul Cinema City din AFI Palace Cotroceni intr-o experienta memorabila.

“Stilul aparte al lui Guy Ritchie e bun in doze mici, insa in doze mari este senzational. Pe un ecran IMAX vezi mai mult si apreciezi mai mult. Urmarirea cu salupele va arata super in IMAX. Roma, Treptele Spaniole, tot ce este in miscare si pitoresc va arata extraordinar. IMAX e cea mai buna modalitate din toate timpurile de a viziona orice film”, declara Armmie Hammer.

“Guy Ritchie este un regizor foarte vizual. Imaginile sunt atat de deosebite in acest film, incat vrei neaparat sa il vezi pe un ecran IMAX“, spune si Elizabeth Debicki intr-un scurt interviu acordat in exclusivitate companiei IMAX Corporation.

Agentul de la 4DX

Spectatorii care vor merge sa vada filmul in format 4DX vor fi aruncati direct in mijlocul actiunii, mai ales in secventele spectaculoase de urmariri, avand astfel parte de o experienta completa. Tehnologia 4DX amplifica momentele de tensiune din film si subliniaza trasaturile personajelor, iar spectatorilor le vor fi stimulate toate simturile, la fiecare scena in parte.

De exemplu, caracterul vulcanic al spionului rus este exprimat prin vibratii puternice ale scaunelor, iar cand el incearca sa evadeze cu salupa, audienta va simti intensitatea actiunii prin intermediul scaunelor care se misca in spate si in fata, in stanga si in dreapta, combinate cu rafale de vant. Însa imediat dupa aceasta scena, Solo scapa de inamici, se urca intr-un camion si asculta jazz, intreaga secventa fiind pasnica, linistita si lipsita de efecte speciale.

4DX este considerata la scara larga cea mai mare inovatie de pana acum in materie de tehnologie cinematografica. Dezvoltata in Coreea de Sud de catre Grupul CJ, lider pe piata asiatica de entertainment, aceasta experienta uluitoare a fost imbratisata cu entuziasm de catre marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX ofera o experienta cinematografica revolutionara care activeaza toate cele cinci simturi.

Preturi 2D

Preturile biletelor pentru filmele 2D sunt de 18 de lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00, iar dupa aceasta ora biletele costa 21,5 lei. De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, costul este de 24,5 lei, ulterior urcand la 26 de lei de persoana.

Preturi 4DX- Bucuresti

Preturile biletelor pentru filmele 2D proiectate in sala 4DX Bucuresti sunt de 31 de lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00, iar dupa aceasta ora biletele costa 34,5 lei. De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, costul este de 37,5 lei, ulterior urcand la 39 de lei de persoana. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, si online.

Preturi 4DX- Constanta

Preturile biletelor pentru filmele 2D proiectate in sala 4DX Constanta sunt 29 lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00 si 31 lei dupa aceasta ora. De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, pretul este de 30,5 lei, iar dupa aceasta ora este de 32,5 lei. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, si online.

Preturi IMAX

Preturile biletelor pentru filmele 2D proiectate in sala T IMAX sunt de 19,5 lei inainte de ora 17.00 si 23 lei dupa aceasta ora. De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, pretul este de 28 lei, iar dupa aceasta ora este de 29,5 lei. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, si online.

Mai multe detalii pot fi gasite pe website-ul http://www.cinemacity.ro.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *