Corina Barladeanu dezvaluie secretul frumusetii vesnice

Redensity_EyesCorina Barladeanu, directorul general si fondatorul agentiei 2ActivePR, dezvaluie secretul frumusetii vesnice si programul de terapii moderne pe care le urmeaza la clinica de Reintinerire Laser Fazzada. A fi consultant in comunicare si a conduce o companie de succes presupune sa fii pregatit pentru ceva diferit in fiecare zi, iar asta genereaza de multe ori tensiune si multe ore de munca.

”Eu iau frumusetea in serios. Ce inseamna asta? Pe langa hidratare si cat mai mult optimism, e necesara si disciplina in tintirea si rezolvarea problemelor pielii mele. Dr. Andreea Iftimie mi-a facut un program personalizat pentru nevoile tenului meu. Serile prelungite la birou isi spun cuvantul si in ciuda protestelor mele, cearcanele nu au intarziat sa apara. M-am bucurat foarte tare cand dr. Andreea Iftimie mi-a demonstrat ca Redensity Eyes de la Teoyal poate rezolva aceasta problema. Acum santul lacrimilor este mult mai putin vizibil, iar efectul dureaza. Uitandu-ma in oglinda pot spune ca efectul este impresionant: acum arat foarte odihnita chiar daca nu e intotdeauna asa”, explica Corina Barladeanu.

Redensity Eyes este creat in special pentru femeile moderne aflate mereu pe fuga, prin care isi pot recapata aspectul odihnit al fetei, dupa un program de birou prelungit in fata laptopului si agitatia din timpul zilei. Utilizarea ulterioara a cosmeceuticelor Teoxane, linia de produse de ingrijire a pielii ce incorporeaza tehnologia unica RHA® si contine o alaturare eficienta de complexe care lucreaza pentru imbunatatirea aspectului pielii, chiar in intimitatea propriului camin, mentine rezultatele pentru timp indelungat. Aceste cosmeceutice sunt singurele care beneficieaza de aceeasi concetratie de acid hialuronic precum fillerele pentru injectare.

”De aproximtiv 3 ani de zile de cand am introdus si pe piata din Romania Redensity Eyes, rezultatele obtinute au fost spectaculoase si multi medici au inceput sa recomande pacientilor aceasta solutie noninvasiva. Premiile obtinute la congresele de dermatologie confirma eficienta Redensity Eyes, acesta avand la baza rezultatelor obtinute in urma utilizarii la 180.000 pacienti, care au demonstrat in proportie de peste 90% rezultatete imbunatatite dupa tratament. Formula speciala si patentata are la baza concentratia ideala (15mg/g) de acid hialuronic, care rehidrateaza si redensifica dermul. Mai mult decat atat, Redensity Eyes detine o serie de substante ce se regasesc in mod natural in organism, reunite sub forma unui complex dermo-restructurant ce contine aminoacizi, antioxidanti, minerale si vitamine. Sa nu uitam si de lidocaina, care ofera un confort sporit pacientului in timpul injectarii, datorita efectului anestezic”, a explicat Andreea Iftimie, medic si manager medical Fazzada.

in doar cateva minute, pacientii isi pot redobandi aspectul odihnit din zona ochilor, efectele fiind vizibile imediat si pot dura pana la un an, mult mai mult decat alte tratamente anticearcan. Pielea este mai luminoasa, iar umbrele de pe pleoapa inferioara sunt estompate.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *