Savoarea si dragostea se intalnesc acum in gustul deserturilor pregatite pentru cei dragi!

Reteta_prajitura_cu_ciocolata_alba_si_nuca_de_cocos_-_Sursa_taste.com_Aromele fructelor de sezon ne provoaca imaginatia si ne inspira in realizarea celor mai delicioase combinatii de deserturi! Tarte savuroase cu fructe de padure, sortimente gustoase de inghetata, sucuri naturale si racoritoare sunt deliciile care ne indulcesc zilele calduroase de vara.

Desertul ideal pentru o dupa-amiaza alaturi de prieteni ni-l recomanda Marga si Ritar, cele doua inimioare colorate, care vor sa ne impartaseasca experienta momentelor memorabile petrecute cu cei dragi. Simplu si rapid de realizat, prajitura cu ciocolata alba si nuca de cocos nu necesita coacere, iar tu vei savura alaturi de prietenii tai desertul momentelor impreuna.

Ingrediente:

  • 125 gr unt;
  • 25 ml smantana;
  • 200 gr ciocolata alba;
  • 200 gr caise deshidratate;
  • 250 gr biscuiti sfaramati;
  • 130 gr de fulgi de cocos.

Pentru glazura:

  • 25 gr unt topit;
  • 2 linguri de zeama de lamaie;
  • 350 gr zahar pudra.

Mod de preparare:

Se amesteca untul si smantana la foc mic, apoi se adauga ciocolata alba, dupa ce luam vasul de pe aragaz. Adaugam caisele, biscuitii sfaramati si fulgii de cocos, dupa ce compozitia devine omogena. Amestecul obtinut se aseaza uniform intr-un vas intins, pe care il dam la rece timp de o ora. Intre timp pregatim glazura, amestecand untul topit cu zeama de lamaie si zaharul pudra. Mixeaza aceasta compozitie pana devine omogena. Scoatem prajitura din frigider, peste care asezam glazura obtinuta. La final, taiem desertul dupa bunul plac si il ornam cu inimioarele colorate Margaritar. Dragostea pentru cei apropiati se simte in deserturile pregatite cu Margaritar!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns