Rasfat de vara dulce si rapid: milkshake sau inghetata! Afla cum se prepara!

Milkshake_de_ciocolata_cu_banane_si_capsune_Sursa_foto_trusper.com_Marga si Ritar – inimioarele colorate de zahar de la Margaritar – se caramelizeaza la soare si s-au gandit sa se racoreasca putin. De aceea, Marga a propus sa faca o baie intr-un milkshake, iar Ritar vrea sa indulceasca o inghetata de fructe. Iata ce retete dulci si greu de refuzat iti recomanda!

Milkshake de ciocolata cu banane si capsune

Ingrediente

  • 1 cana cu lapte degresat
  • ½ cana cu capsune congelate, neindulcite
  • ½ banana coapta
  • 2 linguri cu ciocolata praf (pentru bauturi)
  • ½ lingurita cu extract de vanilie
  • 2 inimioare Margaritar

Mod de preparare:

Intr-un blender, se combina toate ingredientele. Se amesteca pana cand se omogenizeaza. Daca il vrei mai dulce, mai poti adauga inca o inimioara colorata Margaritar. Daca obtii o consistenta prea densa, mai poti aduga capsune. Vei obtine doua porti de milkshake delicios.

Inghetata din iaurt de cocos

Ingrediente

Pentru piureul de legume:

  • 2 cani cu fructe: cum ar fi piersici, capsune si afine
  • 6 inimioare Margaritar
  • Sucul de la o lamaie

Pentru iaurtul de cocos:

  • 1 ceasca de iaurt
  • 1 ½ ceasca cu zahar pudra
  • 1 lingura de extract de cocos
  • ½ ceasca cu fulgi de nuca de cocos

Mod de preparare

Pentru piureul de fructe: Amesteca toate fructele, inimioarele Margaritar si sucul de la lamaie in blender pana se omogenizeaza.

Pentru iaurtul de cocos: amesteca iaurtul, nuca de cocos si zaharul Margaritar.

Pune in formele de inghetata straturi consecutive de piure de fructe si iaurt si introdu in mijloc cate un bat. Baga la congelator pentru 8 ore. Ca sa scoti inghetata mai usor la final, pune partea de jos a formelor in putina apa calduta. Serveste inghetata dupa ce ai dat-o putin prin fulgi de nuca de cocos.

Inghetata_din_iaurt_de_cocos_Sursa_foto_thecoconutmama.com_ (1)

Tu in ce preferi sa pui inimioarele colorate de la Margaritar?

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Leave a Reply