Reteta saptamanii: clatite cu dovlecei!

Clatite_cu_dovleceiGustul traditional al mancarurilor facute in casa este intotdeauna inconfundabil, iar familia ta merita rasfatata de fiecare data cu cele mai delicioase preparate! Savoarea, imaginatia si calitatea produselor folosite sunt ingredientele cheie ale unei gospodine, de aceea Koliba iti aduce direct in bucatarie gustul si savoarea celor mai delicioase preparate pentru familia ta.

Noi iti recomandam o reteta ideala pentru gustarea de seara alaturi de cei dragi: clatite cu dovlecei pentru bucuria gustului impreuna!

Ingrediente:

2 oua
o cana apa minerala
un dovlecel potrivit
2-3 linguri de ulei
marar
patrunjel
sare, piper
o cana faina
cascaval ras de la Koliba (cate 2 linguri pentru fiecare clatita)

Cum pregatim gustul intens si savuros, pentru desert delicios:

Pentru inceput, vom curata dovlecelul, il radem, iar apoi vom presara putina sare peste el si il vom lasa sa isi scurga zeama. Intr-un bol, vom amesteca ouale cu un praf de sare si unul de piper, peste care vom adauga apa minerala, uleiul si faina. Se mixeaza aceasta compozitie pana vom obtine un amestec cu un aspect omogen. Peste amestecul obtinut vom adauga dovlecelul ras si verdeata tocata marunt. Aceasta compozitie va sta la frigider pentru 20-25 de minute, timp in care dam pe razatoare cascavalul de la Koliba.

Urmeaza sa pregatim clatitele. Cat timp acestea sunt calde, le vom umple cu cascavalul ras de la Koliba si le vom impaturi pentru a fi servite.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Leave a Reply