Noile gelato bio G7, deserturi racoritoare 100% ecologice

PANNA BIONoile gelato bio G7, deserturi racoritoare 100% ecologice, sunt aduse in Romania de catre compania Maresi Foodbroker. Panna, Crema si Cacao sunt trei gelato obtinute pe baza unor retete traditionale italiene si care contin doar ingrediente ecologice. Considerate un trend in ultimii ani, produsele bio-eco ofera siguranta unor alimente fara substante chimice, in Romania fiind consumate cu preponderenta de catre familiile cu copii, persoanele care au probleme de sanatate, cat si de catre persoanele care acorda o atentie sporita alimentatiei sanatoase.

„Din ce in ce mai multi romani sunt interesati de produsele organice, iar pe piata noastra nu exista inca multe optiuni in ceea ce priveste deserturile bio. Dorim sa venim in intampinarea acestei cerinte cu trei retete de gelato traditional italian, care se bucura deja de apreciere pe piata europeana, fiind lansate in luna iulie a acestui an.”, declara Liliana Bock, Manager Maresi Foodbroker, importator G7 Gelati.

Trendul bio ia amploare si in Romania, un studiu realizat de catre Ipsos Research aratand ca, pana in anul 2014, 40% dintre romani cumparasera cel putin un produs ecologic. Inghetata G7 Gelato bio devine astfel pe piata romaneasca o alternativa 100% ecologica pentru desertul racoritor atat de apreciat pe timp de vara, insa in multe cazuri plin de substante chimice.

Retetele traditionale de gelato italian au fost realizate inca de la inceput cu ingrediente naturale, asadar folosirea produselor ecologice garanteaza aroma autentica a G7 Gelati. Panna este un produs din 42% frisca si lapte bio, ingrediente 100% organice. Sortimentul Crema contine, alaturi de lapte si frisca (40%), 4% galbenus de ou. Cacao este un produs care contine 8% cacao bio din Republica Dominicana. Toate retetele sunt produse fara gluten.

G7 Gelati este un produs diferit de inghetata obisnuita, fiind produs dupa retete traditionale italiene, ce lasa doar 9-12% aer in compozitie. Ingredientele organice proaspete care sunt utilizate in realizarea celor trei sortimente (frisca, lapte, galbenus de ou, cacao) confera acesteia cremozitatea, gustul si aspectul unui gelato autentic, putand fi cu usurinta deosebit de reteta americana de inghetata. Cutiile de gelato sunt umplute si decorate manual, asigurandu-se unicitatea si cremozitatea produsului.

G7 Gelato organic Panna, Crema si Cacao se gasesc in varianta de 500 ml, la un pret recomandat de 19.90 lei. Produsele sunt disponibile pentru moment doar in magazinele Mega Image, urmand sa se stabileasca noi colaborari cu alte retele de supermarketuri. Pe langa gelato bio, brandul G7 are pe piata din Romania si sorbeturile G7, produse fara lapte, cat si gelato Siviero Maria, o gama care cuprinde peste 20 de varietati diferite si care poate satisface orice preferinta individuala a consumatorilor.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *