Cat de pasionala esti, in functie de forma buzelor tale!

media_143980414724247900Stiai ca forma buzelor tale poate spune multe despre cat de pasionala esti? Iata ce trebuie sa stii.

1. Gura mare – Ai intentii puternice si este plina de energie. Esti cam posesiva si iti place sa fii mereu in centrul atentiei. Daca buzele tale nu sunt perfect stranse in coltul furii, inseamna ca ai o dorinta puternica.

2. Gura mica – Nu ai prea multa dorinta in pat. Esti satisfacuta cu lucrurile marunte si iti faci griji ca nu te place prea mult. Nu prea comunici.

3. Buze groase
– Esti agresiva, curajoasa, pasionala si iti place sa cunosti oameni noi. Buza de sus mai groasa iti spune ca iubesti oamenii din jur. Buza de jos mai groasa iti spune ca esti iubita de cei din jur, insa ai tendinta sa fii geloaza in relatie.

4. Buze subtiri – Dorinta si apetitul sexual sunt scazute. De cealalta parte, reputatia si cariera sunt puternice. Esti calma si calculata si ai puterea sa iti indeplinesti visele. Daca buza de sus este subtire, inseamna ca nu esti interesata prea mult de viata sentimentala. Daca buza de jos este subtire, esti greu de abordat de catre cei din jur.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *