Carmen Ionita te invata cum sa iti alegi buchetul de mireasa: Evita aceste greseli!

unnamedComunicarea dintre mireasa si designerul floral este absolut esentiala pentru a obtine cele mai frumoase aranjamente centrale si, evident, buchetul de mireasa potrivit atat tie, cat si nuntii. Uneori, este destul de greu de gasit un echilibru intre ceea ce isi doreste mireasa si ceea ce poate face un designer floral. Tocmai de aceea, cele mai frumoase aranjamente pentru nunta vor fi rezultatul dintre experienta si priceperea designerului, precum si  viziunea, dorintele si stilul miresei. Cu siguranta cele mai multe dintre viitoarele doamne stiu deja acest lucru insa, din cand in cand, pot aparea mici greseli. Prin urmare, iata care sunt cateva dintre cele mai intalnite astfel de situatii:

  1. Te feresti de florile de sezon

Orice designer floral iti poate spune ca exista flori disponibile pe tot parcursul anului, in timp ce altele pot fi utilizate doar intr-un anumit anotimp. Prin urmare, un prim pas pentru reducerea cheltuielilor cu nunta este includerea florilor de sezon in buchet si aranjamentele de pe mesele invitatilo. Desigur, printre acestea pot fi strecurate si alte flori, mai costisitoare insa efectul final va fi absolut surprinzator. Mai mult de atat, atunci cand mireasa isi doreste din tot sufletul o anumita floare care nu este disponibila intr-un anotimp, designerul ii va oferi ca alternativa alte specii asemanatoare, mai accesibile, inclusiv din punct de vedere financiar.

>> Modele de buchete de mireasa

  1. Nu esti flexibila in alegerile tale

Asa cum spunea mai sus, disponibilitatea unor anumite flori poate fi problematica, in functie de anotimp. Exista, insa, o alta problema in ceea ce priveste lipsa de felixibilitate a unor mirese. Este foarte posibil ca ele sa isi doreasca un anumit tip de buchet sau o anumita paleta cromatica pentru acesta, iar desginerului floral, experienta i-a aratat ca acestea pur si simplu nu se potrivesc, fie cu tema nuntii, fie cu rochia. De aceea, un anumit grad de flexibilitate in alegerea florilor este absolut esentiala pentru un rezultat final spectaculos.

  1. Vrei neaparat un buchet de mireasa imens

In ultimii doi ani, sesiunile foto de la nunti au un accesoriu din ce in ce mai popular: un buchet de mireasa supradimensionat. Ceea ce multe dintre mirese nu stiu este ca rolul unui astfel de buchet este strict ca accesoriu pentru o sesiune foto, nu pentru nunta. Cu siguranta un buchet imens de mireasa poate arata spectaculos in fotografii insa in timpul nuntii, este dificil de manevrat din cauza greutatii si poate ascunde complet rochia de mireasa. Prin urmare, cele mai bune dimensiuni pentru buchet raman cele clasice. Ca o alternativa, un buchet imens de mireasa poate fi comandat separat si folosit la trash the dress.

  1. Buchetul de mireasa nu se potriveste cu rochia

Dincolo de compatibilitatea cromatica, un alt aspect foarte important in alegerea buchetului de mireasa este forma acestuia, astfel incat sa complimenteze rochia, nu sa o ascunda sau, si mai rau, sa arate desprins parca din mainile altei mirese. De exemplu, pentru o rochie de mireasa scurta sau pentru o mireasa mignona, nu este recomandat un buchet de flori stil cascada. In acelasi timp, un buchet foarte colorat sau foarte mare nu se va potrivi cu o rochie de mireasa cu multa broderie sau aplicatii. In ceea ce priveste rochiile de mireasa stil printesa, acestea necesita un buchet ceva mai generos in dimensiuni si care sa includa mai multe specii de flori. Totusi, un astfel de buchet nu este recomandat si pentru rochiile de mireasa mai lejere, respectiv cu talie empire sau cu aer boho chic.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *