Aviatiei Wellness Center gazduieste petrecerea aniversarii a zece ani de Tango – Marea Dragoste

MG_5267Pentru ca de-a lungul timpului revista Tango Marea Dragoste ne-a incantat spiritul si a sarbatorit dragostea, frumusetea si emotiile curate, Aviatiei Wellness Center s-a imbracat in haine de petrecere pentru a gazdui evenimentul de aniversare a 10 ani de Tango.

Zona Rooftop Bar & Events, aflata in incinta Aviatiei Wellness Center, va fi locul romantic de intalnire a tuturor celor care au contribuit sau pur si simplu au iubit Revista Tango de-a lungul celor 10 ani.

Revista Tango Marea Dragoste s-a reconfirmat de-a lungul celor zece ani de existenta drept un brand premium, construit prin efort sustinut, integritate si pasiune. Suntem asadar onorati sa gazduim un eveniment care sarbatoreste toate aceste atribute valoroase in egala masura pentru Aviatiei Wellness Center. Zona Rooftop Bar & Events este ideala pentru petreceri elegante, in aer liber.” a declarat Anca Grecu, general manager Aviatiei Wellness Center.

Responsabila cu decorul si crearea atmosferei romantice este echipa Events by Carmen Ionita, a carei experienta in organizarea de evenimente private si corporate asigura succesul oricarui eveniment.

Implicarea echipei Events by Carmen Ionita in acest proiect a venit natural. Dragostea, emotia si romantismul sunt meseria noastra de zi cu zi. Sarbatorim dragostea in toate formele sale, cream basme si transformam visuri in realitate. Cine altcineva sa fie mai potrivit pentru a crea un eveniment dedicat iubirii?” a declarat Carmen Ionita, general manager Events by Carmen Ionita.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *