Canotajul românesc obține o medalie de aur şi una de bronz la Cupa Mondială de la Rotterdam

Echipa de canotaj dublu vasle - castigatoare a medaliei de aur

Echipajul feminin dublu vâsle alcătuit din Nicoleta Ancuța Bodnar și Simona Geanina Radiș s-a clasat duminică pe locul 1 în Finala A și a cucerit aurul la cea de-a treia etapă a Cupei Mondiale de canotaj, găzduită de Rotterdam. Medalia de bronz a fost obținută de echipajul feminin de patru rame: Ioana Vrânceanu, Viviana Iuliana Bejinariu, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu.

Felicitări minunatelor noastre sportive din lotul olimpic de canotaj! Suntem mândri să fim alături de campioanele noastre și să le sprijinim în efortul continuu de a-și depăși limitele, de a fi cele mai bune. Suntem fericiți că putem susține performanța sportivă cu ajutorul produselor şi programelor noastre de nutriţie excepţionale Herbalife, validate de studii ştiinţifice riguroase”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

La Cupa Mondială de la Rotterdam, 8 echipaje din România s-au calificat în finalele A, între care două au fost medaliate, cu aur și cu bronz, iar altele șase au ocupat locurile 4-6.

Herbalife Nutrition şi Federaţia Română de Canotaj au semnat în 2014 primul parteneriat de susținere în domeniul nutriţiei pentru echipajul dublu vâsle feminin categoria uşoară, iar în 2018 Herbalife Nutrition a devenit sponsorul oficial în nutriţie al întregului lot olimpic feminin de canotaj.

Herbalife susține la nivel mondial peste 190 de atleți de performanță, având ca obiectiv asigurarea unei nutriții adecvate în vederea îmbunătățirii performanțelor sportive, printre care Cristiano Ronaldo, echipa LA Galaxy şi numeroase echipe olimpice.

Prezentă activ în comunitate, Herbalife Nutrition România susține consecvent perfomanța sportivă în calitate de sponsor oficial în nutriție al Lotului Olimpic Feminin de Canotaj, al echipei de fotbal FC Viitorul și al sportivilor Anca Bucur – de șase ori câștigătoare a titlului de Miss Fitness Universe și Ciprian Bălănescu – multiplu campion național la duatlon și triatlon olimpic.

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *