Cum poti obtine un decor feeric pentru serile de vara folosind un singur obiect

ChicVille_Felinar_1Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, propune un decor special pentru ultimele seri de vara si considera ca cea mai buna varianta pentru un iluminat cald il reprezinta felinarele vintage, ce pot fi usor incadrate in orice decor, fie acesta exterior sau interior.

Agatate in copaci, odihnindu-se pe sol sau asezate direct pe masa, felinarele reprezinta un accesoriu care, potrivit specialistilor Chic Ville, nu trebuie sa lipseasca din decorurile ultimelor seri de vara, fie acestea petrecute in intimitatea gradinii sau a bucatariei personale.

„Confectionat dintr-un metal maro si beneficiind de la un suport pentru lumanare in interior, felinarul poate indeplini atat un rol decorativ, cat si practic, fiind un bun inlocuitor al clasicelor becuri de pe terasa sau al altor variante pentru iluminarea gradinii”, a declarat Marius Şerbanescu, Director de Achizitii al Chic Ville.

ChicVille_Felinar_2

Accesoriu pentru gradina

O gradina luminoasa inseamna nu doar un spatiu securizat, ci si un ambient chic, organizat dupa bunul plac al proprietarilor. Astfel, pentru cei ce cauta variante alternative pentru iluminarea gradinii sau a terasei, pot alege, in detrimentelor lampilor sau a tuburilor luminoase, un felinar metalic.

Prin intermediul manerului elegant, acesta se poate agata direct de ramurile arborilor sau, in cazul unor inaltimi mai mari, se poate opta pentru prindere prin sfoara, panglici mai groase din panza de sac sau ate colorate.

Totodata, datorita suportului metalic de la baza care ii confera stabilitate, felinarul se poate aseza direct pe sol, delimitand astfel zonele de trecere din gradina.

Surpriza de pe masa din bucatarie

Pentru amatorii de aranjamente feerice si romantice la ceas de seara, Chic Ville propune inlocuirea suportului cilindric din interiorul felinarului cu o vaza de dimensiuni similare in care se pot aseza flori artificiale de calitate superioara, care sa imite foarte bine aspectul natural.

ChicVille_Felinar_3

De asemenea, tot pentru deliciul mesenilor, felinarul poate fi adaptat intr-o adevarata sursa de lumina, prin inserarea unei instalatii de interior cu led-uri. Aranjamentul poate fi situat pe masa, dar poate oferi o nota visatoare si dormitorului.

„Bineinteles, pasionatii de decoratiuni DIY, vor gasi numeroase metode de a adapta acest tip de felinar pentru a le servi nevoilor lor. De exemplu, am avut clienti care il folosesc drept abajur pentru becul de pe veranda, sau chiar din dormitor, insa adaptarea noastra preferata este utilizarea felinarelor pentru decorurile nuntilor in aer liber. Pentru o petrecere organizata pe timp de zi intr-un spatiu cu multa verdeata, felinarele, umplute cu flori albe si agatate de ramurile arborilor ofera un decor fantastic”, a incheiat reprezentantul companiei.

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *