4 stiluri de amenajare a mesei, recomandate de Chic Ville, pentru această toamnă

Clipboard01ePentru ca fiecare masă servită alături de cei dragi să fie unică, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, propune pentru această toamnă, patru stiluri diferite de decorare a mesei, inspirate din bogăția coloristică și vegetală specifică acestui sezon.

Potrivit Chic Ville, stilurile Purple Harvest, Rustic Autumn, Olive Fall și Classic Autumn sunt inspirate din bogățiile toamnei și culorile încântătoare ale naturii din această perioadă. Recomandate în mod special pentru cinele festive, cele patru stiluri se remarcă prin amenajări unice, vizând constituirea unui ambient călduros și familial.

Purple Harvest – Forme elegante pentru o masă relaxantă

Inspirat din coloritul impresionant al sezonului, stilul Purple Harvest explorează nuanțele ascunse ale toamnei, precum irizațiile de mov îmbinate cu portocaliul cald al dovlecilor. Cele două culori de bază ale acestui ambient sunt completate de veselă în linii simple, sfeșnice și tăvi din cupru lucios, dar și aranjamente florale și runnere din aceeași gamă cromatică. Ideal pentru o petrecere în grădină, din decorul Purple Harvest nu pot lipsi dovlecii din ceramică folosiți pentru servirea punch-ului de fructe

Rustic Autumn – Simplitatea este mereu în tendinţe

Finisajele de calitate și obiectele din sticlă precum decantoare, pahare sau suporturi de prăjituri predomină în acest ambient cu un aspect câmpenesc, alături de țesături fine precum inul și cânepa. Pentru a întregi aerul rustic al mesei, nu va lipsi din decorul Rustic Autumn nici lemnul în nuanțe natur, prezent în tăvi, sfeșnice, platouri sau boluri pentru fructe. Din punct de vedere coloristic, Chic Ville introduce în acest stil nuanțele temperate de verde, crem și bej, iar pentru un efect special recomandă utilizarea nucilor, a scorțișoarei, a dovlecilor verzi sau chiar a anghinarei.

Olive Fall – Cu gândul la vacanța mediterană

Frumusețea Greciei și a Spaniei a fost motivul principal de inspirație pentru acest stil, a cărui vedetă incontestabilă este frunza de măslin. Piesa de rezistență în acest decor este fața de masă cu decor vegetal, pe care se vor așeza accesorii precum oliviere, boluri și spatule pentru servit, toate purtând simbolul central al decorului. Rafinamentul ambientului Olive Fall este sporit prin elemente confecționate din cositor, dar și textilele fine. Pentru a contrasta bogăția vizuală, se recomandă folosirea unor farfurii albe din ceramică lucrată manual.

Classic Autumn –   Masa ideală pentru reuniunile în  familie

Așa cum îi spune și numele, prin acest stil, Chic Ville readuce în prim plan lejeritatea unei cine în familie, în cadrul căreia tradiția este cuvântul cheie. Classic Autumn se definește prin textile cu motive vegetale de toamnă, aranjamente florale presărate cu boabe de măceș și decorațiuni colorate în nuanțe de vișiniu și portocaliu. Vesela din ceramică lucrată manual apare și în acest ambient, aducând prin carafe, boluri, platouri și oliviere acel element ce desăvârșește linia generală a mesei. Bineînțeles, nici acest decor nu poate fi finalizat fără decorațiunile specifice sezonului. Dovlecii, fie ei decorativi sau comestibili, sunt invitații de seamă ai acestui ambient.

„Am încercat să conturăm patru stiluri ușor de integrat în orice locuință, indiferent de personalitatea și mentalitatea proprietarului. Astfel, elementele tomnatice devin numitorul comun pentru ambientele propuse, însă, în funcție de preferințe, clienții pot opta pentru o masă elegantă, simplistă, sofisticată sau tradițională”, a declarat Mariu Șerbănescu, Director de Achiziții al Chic Ville.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *