Noile rochii din colectia 2015 Blossom Dress devin personaje principale intr-o sedinta foto !

DSC_3945 resAndreea Apetre, creatoarea rochiilor de mireasa Blossom Dress, a imbinat pasiunea pentru actorie si regie la realizarea celui mai recent shooting Blossom Dress. Rochiile new entry din colectia 2015, editia “Summer Love”, au jucat rolul principal intr-o sedinta foto de poveste.

Experienta de pe platourile de filmare, simtul artistic si creativitatea au ajutat-o pe Andreea Apetre, owner-ul Atelierului Blossom Dress, sa creioneze o poveste minunata pentru viitoarele mirese.

DSC_4614 res
Andreea si echipa sa au ales o locatie deosebita pentru shooting, The Wedding House, si-au pus imaginatia la contributie, s-au jucat si au pozat in mod inedit rochiile romantice, vaporoase si spectaculoase din editia „Summer love” by Blossom Dress Atelier.

Scopul sedintei foto a fost sa le invite pe domnisoarele care se pregatesc sa imbrace rochia de mireasa intr-o calatorie imaginara si sa le introduca vizual in momentul magic al nuntii pentru a le fi mai usor sa isi aleaga rochia ideala pentru cea mai frumoasa zi din viata lor.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *