Ce rochie de mireasa a purtat Miss Worls Fitness?

collage-bellasposaAnca Bucur, castigatoarea titlului Miss World Fitness Universe in 2011 si 2013 s-a casatorit relgios cu alesul sau Dragos Ionescu, cu care se cununase civil in Las Vegas in urma cu doi ani. Cununia religioasa a avut loc la biserica din Ghermanesti, iar petrecerea intr-un restaurant luxos, pe malul lacului Snagov.

Desemnata cea mai frumoasa femeie “fit” din lume in Statele Unite ale Americii, Anca a ales sa poarte o rochie de mireasa atipica, cu influente romantice si retro. Dantela si volanele suprapuse ale rochiei Emerald, disponibila pe www.bellasposa.ro sau in showroom-ul din Bd. Dacia 153-155 i-au creat Ancai o aparitie feminina si boema. Ea a ales sa poarte o coafura asimetrica si un voal foarte lung brodat cu dantela. Dantela este unul dintre materialele preferate ale sportivei, ea optand pentru acest material si in Las Vegas, acolo unde si-a unit pentru prima oara destinele cu actualul sot.

bella-sposa-anca

Modelul de rochie Emerald, din colectia Bella Sposa a fost preferat si de solista Patricia Cimpoiasu, de la Amadeus care a realizat un pictorial spectaculos, intr-o gradina inflorita in primavara acestui an. De altfel, brand-ul a fost preferat si de solista Anda Adam care s-a casatorit la randul ei, in luna iunie, in Snagov. Cele care vor sa aleaga o astfel de rochie, au la dispozitie reduceri de pana 30% la rochiile de mireasa, in perioada imediat urmatoare, atat pe site, cat si in magazine.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *