3 sfaturi creative pentru un refresh total în garderoba ta de toamnă

dylonToamna vine cu rearanjarea dressing-ului, cu tendințe noi și cu abordări de stil tot mai pe val. Sortăm de fiecare dată hainele pe care le păstrăm și renunțăm la cele de care ne-am plictisit, însă nu asta e soluția. Iată 3 sfaturi creative pe care le poți urma pentru a economisi și pentru a da frâu liber imaginației tale:

  1. Adoptă un nou look

Urmărește trend-urile și fii la curent cu cele mai cool articole vestimentare. Nu trebuie să le achiziționezi; este suficient să ai ceva asemănător în garderobă. Puloverul de la bunica, blugii boyfriend pe care i-ai “împrumutat” chiar de la prietenul tău, toate pot fi iar la modă. Ia-le ca pe o provocare și exersează-ți competențele de croitor.

  1. Trash the wardrobe

Pe englezește sau nu, vine un moment când trebuie să ai curaj să aduci transformarea în dulapul tău cu haine. Asta nu înseamnă să arunci tot ce ai achiziționat acum câteva luni; dacă îți dorești un dres deșirat sau o bluză ceva mai decoltată, fă-ți curaj, ia o foarfecă și reinventează-ți ținutele după bunul plac.

  1. Schimbă culorile hainelor tale

Cum îți schimbi culoarea părului și a unghiilor tale, acum poți experiementa și pentru a-ți schimba culoarea hainelor. De la bej la galben vibrant, la roz flamingo, până la clasicul negru, vopselurile britanice DYLON sunt acum la îndemână și vin în 25 de nuanțe wow pentru a da un refresh total garderobei tale. Noi le-am încercat deja și sunt minunate!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *