Palatul Chrissoveloni transformat in libraria Carturesti Carusel!

carusel3Cu siguranta ai auzit de noua librarie deschisa in Centrul vechi din Bucuresti: Carturesti Carusel!

Astazi am fost s-o vedem, sa ne luam cateva carti si o agenda pentru noile proiecte, dar sa ne si relaxam intr-un ambient placut, deoarece ne asteapta o saptamana grea!

Nebunia de la deschiderea oficiala, din 12 februarie si pana astazi, nu s-a terminat. La intrare erau cel putin 10-15 persoane la coada! Cu calm am intrat si ne-am pierdut in lumina spectaculoasa si cele peste 10.000 de carti. Cladirea-monument ce apartine familiei de bancheri Chrissoveloni inca din 1903, este o bijuterie arhitecturala deosebita, multe coloane, trepte albe si ferestre impozante prin care lumina te mangaie bland la orele pranzului.  carusel4

Considerata una dintre cele mai frumoase cladiri din centrul orasului, Palatul Chrissoveloni a fost denumit „Caruselul luminii” si astazi este transformat in libraria Carturesti Carusel. Aici uiti ca esti intr-o librarie! Spatiul este prietenos si luminos, iar cartile parca te indeamna sa le iei de pe raft sa le rasfoiesti si sa le pastrezi pentru biblioteca ta!

Carturesti Carusel este un loc ideal pentru organizarea de evenimente, expozitii, etc. Chiar are un spatiu amenajat ca o galerie de arta contemporana, situat la primul etaj.

La ultimul etaj este un bistro dotat cu de toate: bauturi, produse de patiserie, salate si alte feluri de gustari. Am aruncat un ochi in meniu si preturile nu difera foarte mult fata de cele din alte locatii din oras. Atmosfera este relaxanta si privelistea incantatoare!

La subsol te vei pierde printre discuri, DVD-uri si accesorii pentru aparatul foto, dar si carti interesante.carusel1

„Concept-store”-ul este amplasat pe faimoasa strada Lipscani la nr. 55.

Contact:

Telefon: 072 88 28 922

e-mail: carusel@carturesti.net

Program:

Luni-Duminica: 10:00-24:00

Iata cateva poze ca sa va faceti o idee despre ce inseamna Carturesti Carusel:carusel9 carusel8 carusel7 carusel6 carusel5

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *