Ganduri la inceput de primavara!

snowdrop_spring_signs_of_springDraga noastra, iata ca a mai trecut o iarna peste noi si ne-am trezit pe 1 martie, cu un buchet de ghiocei intr-o mana si cu un sac de dorinte in cealalta.

Nu stim cum s-a dus timpul, insa cu siguranta nu vrem sa-l mai lasam sa se iroseasca. Gandurile noastre la inceput de primavara sunt despre visuri, despre impliniri si despre fericire, chiar daca nici jumatate nu se vor realiza probabil.

Pentru ca se spune ca acesta este anotimpul reinvierii, vrem sa ne amintim din nou despre pasiuni abandonate, despre oameni pierduti in avalansa de mailuri si despre familia pe care uitam sa o sunam atunci cand avem nevoie.

Vrem sa invatam sa traim asa cum trebuie, sa visam si sa zambim. Sa nu mai dam atentie lucrurilor pe care nu le putem influenta si sa ne vedem mai mult cu oamenii care sunt aproape de sufletul nostru.

Pentru ca aceasta primavara este despre iubire. Iubirea pentru noi si pentru cei pe care ii purtam in inima.

Draga noastra, zambeste mai mult, iubeste mai mult, fii fericita mai mult. Noi cu siguranta vom incerca. Pentru ca la final conteaza doar amintirile pe care le aduni, rand pe rand, in cutiuta muzicala pe care o vei asculta, candva, pentru ultima oara.

Nu vrem sa te intristam. Vrem doar sa-ti spunem sa traiesti fiecare clipa. Stim, ai mai auzit-o si o vei mai auzi, insa important este sa incerci cu adevarat.

Pierduta intre job, colegi de serviciu, zeci de telefoane si mesaje, intalniri de convenienta si iesiri doar pentru ca trebuie, invata sa te regasesti si sa alegi care sunt lucrurile care te fac fericita.

Citeste, picteaza, danseaza, calatoreste! Zambeste, imbratiseaza, iubeste! Fii tu!

Pentru ca aceasta primavara este despre tine!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *