Dovada ca exista o legatura unica intre mama si copil!

BN-IA981_pandor_P_20150423092321Mirosul, atingerea, zambetul ei. Daca inchidem ochii, ne vom aminti cu siguranta fiecare detaliu despre prima femeie din viata noastra: mama. Pentru a sarbatori unicitatea femeilor si legatura speciala dintre o mama si copilul ei, PANDORA a creat un clip video inedit, incarcat de emotie.

Filmul reprezinta raspunsul la urmatoarea intrebare: pot copiii sa isi recunoasca mama fara sa o vada, doar bazandu-se pe intuitie si pe simturi? PANDORA impreuna cu sase femei si copiii lor au decis sa faca un mic experiment si sa testeze aceasta supozitie. Fara actori, fara scenariu, fara artificii, doar sentimente reale.

Unul cate unul, fiecare copil a fost legat la ochi si rugat sa isi gaseasca mama dintr-un grup mai mare de femei – folosindu-se de toate simturile, in afara de vaz. Mirosul a fost cel mai folosit simt intrucat produce un sentiment de siguranta, inlaturand inca de la nastere orice neliniste a micutilor.

Fiecare mama a asteptat cu nerabdare, lasandu-se mirosita si mangaiata, urmarind cu sufletul la gura si cu lacrimi in ochi copilul emotionat care cauta timid indicii familiare intr-o camera plina de straini. Rezultatul a depasit orice asteptare, a starnit lacrimi de bucurie, rasete, emotii intense, a induiosat fiecare persoana care l-a privit si ne-a reamintit puterea legaturii unice dintre mama si copil.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *